Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Nagy problémát okozhatnak a pénisznövelő csodaszerek

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.26 | 20:30

A férfiak a pénisszel kapcsolatosan igen korlátozott ismeretekkel rendelkeznek, ami alapvetően nem kifejezetten jó dolog. Azonban szinte mindenkit egy kérdés foglalkoztat ezzel kapcsolatban: lehet-e növelni a pénisz méretét? A válasz azonban összetettebb, mint azt elsőre gondolnánk.

Illusztráció: 123rf.com

Növelhető a méret?

Gyorsan a legelején szögezzük is le: igen, de ehhez mindenképpen orvosi felügyeletre van szükség, és sokszor a műtét jelenti az egyetlen megoldást. Minden más módszer, akár a pumpa, akár a súlyok, akár a tabletták, kockázatosak és egyetlen hiteles tanulmány sem igazolta még sohasem a hatékonyságukat.

Talán a méretproblémákkal kapcsolatosan az is segít, ha elmondjuk, hogy egy átlagos pénisz mérete 12-15 cm között mozog erektált állapotban, míg a hüvely átlagos mélysége 12-14 cm körül alakul, vagyis a kettő tökéletesen passzol egymással.

Akkor hanyagoljuk a csodaszereket?

Mindenképpen, hiszen tényleges, igazolható eredményt egyik sem képes felmutatni, ráadásul sokukkal árthatunk is a férfiasságnak. Nem csak a pénisz fizikális sérüléseiről lehet ilyenkor beszélni, hanem a funkcióük sérüléséről, legyen szó akár az erekcióról, az ejakulálásról vagy éppen a termékenységről!

A pénisz rendeltetésszerű működéséhez annak normál állapotban kell lennie, ami nem is olyan egyértelmű, mint hinnénk, főleg akkor, ha szorongást okoz bennünk a pénisz mérete. Egyrészt egy párkapcsolatban a megkérdezek nők elenyésző kisebbségének volt gondja a párja méreteivel, a többi számára a párja az ideális méretet testesíti meg. Vagyis a méretpara az esetek túlnyomó többségében teljesen felesleges, és pusztán a férfiak elképzeléseiből táplálkozik. Ráadásul a méret szempontjóból jól elengedett férfiasság könnyen okozhat akár fájdalmas sérüléseket is, például a méhszájon – mindez a terhesség során még veszélyes is lehet a magzatra nézve

– mondja Ratkó Tünde termékenységi szakember.

Illusztráció: 123rf.com

Ha mégis tennénk valamit

Ha elengedjük a félelemet, a megfelelő táplálkozás és mozgás mellett a test egészének működése a normál tartományba tolható. Ebben hatalmas segítséget jelenthet egy jó férfivitamin is, mely nem csak a teljesítményre gyakorol jó hatást, hanem a termékenységet is képes a normál tartományban tartani, miközben a stressz és szorongás okozta rombolás ellen is segít védekezni a testnek. Ehhez azonban jó, ha komplex terméket keresünk, melyben az összetevők közül a lehető legtöbb szerves, biológiailag aktív formában van jelen, hiszen azok hasznosulása így akár 80%-kal is növelhető.

Miután a megfelelő funkcionalitásról gondoskodtunk a méretbeli kérdéseken a vizualitás felé érdemes elindulni. Első körben a fittség a fontos. Ebben is segít a tápanyagok megfelelő pótlása, illetve a kiegyensúlyozott táplálkozás, hiszen így meg lehet szabadulni a kis pocaktól, mely a péniszt nagyobbnak láttatja. Ugyanígy vizuálisan lesz nagyobb a koronaékszer a fanszőrzet trimmelésével, karbantartásával.

Érzelmi háttér

Fontos kijelenteni, hogy a pénisz mérete miatti aggodalmat nem érdemes félvárról venni. Komoly lelki terhet jelenthet, így adott esetben szakember segítségére is szükség lehet. A probléma egyik gyökere a felnőttfilmekben keresendő, ahol a válogatás során is előnyben részesítik az átlag feletti méreteket, amiken még a felvételek beállításával és a fényekkel is igyekeznek növelni – ez pedig nagyon fals képet fest a férfiak fejében…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.