Erotika

Sok nő pirul, amiért pornót néz

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.03 | 08:13

Ahogy arról már előzőleg is írtunk, minden részletre kiterjedő felmérést végzett a YouPorn, hogy megtudjunk mindent a nők pornófogyasztásii szokásairól, amit csak lehet.

Ebben a korábbi cikkünkben megírtuk, hogy pontosan milyen pornót is néznek a nők, és melyek a legnépszerűbb kategóriák, amire rákeresnek. Ebből kiderült, hogy a gangbang őket is izgatja, ezúttal pedig azt járjuk körbe, hogy az oké, hogy a nők is néznek pornót, de vajon mit éreznek közben?

Noha a felmérés szerint a YouPorn közönségének több mint a negyede nőkből áll, ezeknek a nőknek – 24 ezer csajról beszélünk – az 51 százaléka helyteleníti, ha nő néz pornót. Megszokták, hogy az egyfajta férfiprivilégium, és azt hiszik, ők kissé különcök, amiért ilyesmire vetemednek: fogalmuk sincs, mennyi nő van az oldalon.

Ennek fényében talán kicsit sem meglepő, hogy csupán 54 százalék vitatja meg pornófogyasztási szokásait a barátaival, a megkérdezettek fele pedig úgy véli, a pofájáról sülne le a bőr, ha bárki is megtudná, merre kalandozik néha a neten.


VH1

A motivációk nem túl meglepők: 27 százalék azért néz pornót, mert élvezi, 16 százaléknak az tetszik, hogy tét nélkül kielégül szexuális fantáziájuk, míg 14 százalék felizgult és kellett valami, amivel levezetheti szexuális feszültségét.

Érdekesség, hogy hiba házas a pornófogyasztó nők 20 százaléka, 89 százalék egyértelműen inkább egyedül mélyedne el a tiltott szexualitás rejtelmeiben, ugyanakkor szerencsére 69 százalék cseppet sem jönne zavarba, ha párjuk megtudná, mikre szoktak keresni. Ami egy picit – na jó, nem kicsit – aggasztó, 10-ből egy nő úgy véli, a magányos pornóvizslatás tulajdonképpen félrelépés.


TV Land

Nézzük, hogy érzik magukat a nők, MIUTÁN végignéztek egy számukra izgalmas és izgató klipet? A többség (37 százalék) kielégül, míg 17 százalék mocskosnak érzi magát. A nők 20 százaléka ezzel együtt pornó után be van gerjedve, és vagy rámegy partnerére, vagy megnéz még egy videót.

Fotó: Pixabay/Bobine CC0

Egyébként létezik már kimondottan nők számára legyártott, „feminista” címkével ellátott pornófilmek is, ezeknek jeles képviselője Erika Lust svéd pornórendező. Célja, hogy ezekben a videókban ne kerüljenek megalázó és alárendelt helyzetbe a nők, és a sima szex mellett az intimitás is helyet kapjon a vizuális körítésben. Lust filmjei néha kissé vontatottak és negédesek, de tény, hogy ott vannak a hardcore jelenetek is, amelyek megkülönböztetik produkcióit a 90-es évek bárgyú német erotikus műsoraitól.

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/KlausHausmann-1332067/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló