Erotika

Ezzel az élethű szexbabával még jobb lesz a pornónézés

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.29 | 20:32

Selymes bőr, keskeny csípő, kerek, formás fenék, G-kosár. De nem az extrák, hanem a társaság a lényeg. A közel egymillió forintos szexbaba ráadásul olyan hajlékony, amit csak a legvadabb álmainkban gondolnánk.

Az új szexbabát egy ingyenes pornográf videomegosztó oldal, az xHamster dobta piacra. Érdekessége, hogy ez az első olyan termék, ami teljes egészében a site felhasználóinak igénye szerint jött létre.

A pornó oldal legaktívabb felhasználói állították össze ugyanis azt a listát, amelynek alapján aztán a site összefogva az iDoll céggel megalkotta az élethű szexbabát. A leginkább kívánatos tulajdonságok alapján aztán a szexjáték vékony csípőt, G-kosaras melleket, bársonyos sima bőrt, kicsi, kerek feneket, realisztikus vaginát és ánuszt kapott.  A neve xHamsterina lett, és 3000 dollárért (kb. 790 ezer Ft) lehet a miénk. A pornó oldal képviselője szerint látogatóik főleg magányosan néznek pornót, épp ezért is alkották meg a szexbabát, hogy a magányos tevékenységet még inkább feldobják.

Társaságban ugyanis még pornót nézni is jobb, erre vágyik a modern férfi  

– mondta el Alex Hawkins, a vállalat alelnöke. 

Ráadásul az aprólékos munkával, kézzel készített, festett szexbabának olyan hajlékony fémváza van, hogy a pozícióknak csak a képzelet szabhat határt. Mondjuk 790 ezer forintért ez már bőven el is várható.

iDoll factory from nasoloda on Vimeo.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló