Erotika

Orális szex önmagaddal? Már van rá egy app!

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.07 | 06:43
  • trendindex: 2

Telefonunk a technika mai állása szerint már arra is képes, hogy – irányításunkkal – orálisan kényeztessen bennünket. Épp úgy, ahogyan azt mi szeretnénk.

(kép: O-Cast)

Az O-Cast egy speciális applikáció, amelynek segítségével magunk rajzolhatjuk meg a képzeletbeli nyelv útvonalát, ahogyan az intenzitást is beállíthatjuk, hogy aztán az egészet egy, a telefonhoz BlueTooth-on keresztül kapcsolódó vibrátor (igen, létezik ilyen) valós mozgássá alakítsa. Ez aztán lehetőségek végtelen tárházát jelenti: virtuális, általunk menedzselt orgazmust küldhetünk épp távol lévő szerelmünknek, játszótársunknak, vagy éppen bármikor eljátszadozhatunk magunkkal anélkül, hogy nyakat és gerincet próbáló ászánákkal kellene kísérleteznünk éveken át a megfelelő póz elérése érdekében.

Ha nincsenek saját ötleteink, az O-Cast erre is kínál megoldást: elég profi orgazmuscsomagok tölthetők le olyan fantázianevekkel, mint az „Érzéki fürdő”, „Földrengés”, „Cunami mami”, „Reggeli ébresztő”, „Party meglepetés” és „Félreeső hely a strandon”.

„Ezeket olyan profik találták ki, akik igazán tudják, mitől döglik a légy”

– büszkélkednek az O-Cast oldal készítői. De a felhasználók is tölthetnek fel a rendszerben olyan „nyalásmintákat”, ami nekik bevált…

(kép: O-Cast)

Legnagyobb előnyként egyébként azt említik, hogy akár kedvenc színészünk tekintetébe is mélyedhetünk, miközben a telefon minket kényeztet. „iTunes of cunnilingus” – szól a mottójuk. Ezt remélhetőleg nem kell lefordítanunk. Persze két dilemma is akad: az egyik morális, hogy ugye lesz-e szükség a jövőben partnerre, ha a hagyományos vibrátor mellett már orális szexet imitáló eszköz is a nők rendelkezésére áll, ami a visszajelzések szerint profibb, mint a férfiak többsége, hiszen a felhasználó maga állítja be a sebességet, intenzitást és útvonalat. A másik gond már egyszerűbb: mindenki tudja, hogy a telefon több baktériummal és kosszal érintkezik, mint egy átlagos vécécsésze, nem biztos, hogy célravezető nyalogatni…

Mások szerint ne csak magunkra gondoljunk: Maria Yagoda, a Vice szerzője – aki saját bevallása szerint a térdét sem tudná megnyalni, így az eszköz remek szolgálatot tett – úgy véli, hogy az O-Cast tök jó lehet arra is, hogy a fiatal srácokat és az érett férfiakat megtanítsa arra, milyen is a jó orális szex, így idővel maguk is örömet tudnak okozni partnerüknek.

„Nem, egyáltalán nem elég, ha elmorzsolod az ábécét, sőt: ennél kreatívabbnak kell lenni”

– fejti ki Yagoda.

Aztán pedig az, hogy mi lesz az O-Cast sorsa, legyőzi-e népszerűségben a tapasztalatlan hímeket vagy éppen segít nekik profibbá válni? Nos, azt majd az idő eldönti. Egy biztos: manapság olyan eszközök állnak rendelkezésünkre, hogy nem elég a nőket leteperni, többet is kell tenni ahhoz, hogy le legyenek nyűgözve ágynál és asztalnál egyaránt.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.