Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

7 vétek a szex-etikett ellen, amitől a nők kibuknak

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.18 | 15:03

A szexetikett persze nem egy szigorú értelemben vett kódex, amiből felelni kell a nemi érettség hajnalán, de azért nem árt legalább nagy vonalakban képben lenni.

Nézzük a leggyakoribb problémákat az ágyban, ami szinte minden lányt zavar:

1. Elájulsz az aktus után, esetleg rögtön kiugrasz az ágyból/lepattansz a mosógép tetejéről.

Rengeteg srác van, akik a második rántás után máris beájulnak, és befordulnak aludni vagy éppen azonnal rohannak cigizni, pisilni, kajálni, esetleg zuhanyozni. Nem állítjuk, hogy ilyenkor két óra romantikázásra van szükség (uh), de azért harminc másodperc simán belefér szerintünk is, amíg jó éjt kívánsz vagy megkérdezed, kér-e valamit a konyhából a párod.

2. Nincs (igazi, kielégítő) előjáték. Soha.

Jólesik néha egy-egy gyors menet, de hosszútávon azért fontos, hogy kellő figyelmet kapjon a párod teste, s ezzel igazán rá tudjon hangolódni az együttlétre, és ne csak egy szexi kiegészítőnek érezze magát. De milyen is a jó előjáték? Előírásszerű macera a mellbimbókkal, mintha egy rádióállomást keresnél („Petőfi Rádió, Budapest! Híreket mondunk!”) vagy rögtön kéz a bugyiban… lássuk be, ezek azért az udvarlótánc eléggé elnagyolt lépései. Néha jóleső érzés egy gyors menet körítés nélkül, de az esetek nagy részében igaz a mondás: ha nem indítod be a motort, nem tudsz sebesen száguldani az autóval.

3. Megjegyzést teszel a barátnő testére, esetleg (ha van) szőrszálaira.

Ha kicsi a csajod melle, számodra viszont a telt keblek szuperfontosak, akkor nem értjük, miért vagy vele. Fogadd el a kedvest úgy, ahogy van – ha nem vonzódsz hozzá, ne vidd az ágyba, hiába tökrészeg és holtszerelmes beléd. Ha nem tetszik valami, mondd el kulturáltan, megfelelő időben és helyen, semmi esetre se szurkálós megjegyzés formájában szex közben. Az alapvető tisztelet és udvariasság akkor is fontos az ágyban, ha már tíz éve együtt vagytok, és úgy érzed, többé már nem kell tenned semmit a kedves figyelméért.

4. Nem jelented be, hogy szeretnéd, ha nálad aludna.

Gyakori trükk, hogy a srác úgy intézi, hogy a kapcsolat elején a buli után nála kötnek ki, még akkor is, ha ezt nem beszélték meg előre. A végén jön a nyaggatás: de miért nem maradsz? Nos, a válasz egyszerű: mosdatlanul, ugyanabban a ruhában, amíg a família/lakótárs nem tudja, hol vagy, természetesen nem sok lány fog maradni reggelig. Beszéljétek meg előre, ha szeretnéd, hogy nálad aludjon a csajod buli után.

5. Tönkrevágsz pár ruhadarabot a szenvedély hevében.

Vörösbor a fehér nacin, letépett tanga és leszakított melltartókapocs… ezek közül egyik sem kúl. Más persze a helyzet, ha a csaj előre jelezte: imádja, ha letépik róla a göncöket, és eleve úgy készült, hogy nyugodtan lerongyolhatsz rajta bármit. Ezt azonban lehetőség szerint előre tisztázzátok, még mielőtt a hangulat igazán forróvá válna, és esetleg elveszítenéd a fejedet…

6. A telódat/kütyüdet nézegeted intim szituk közben.

Talán ez az, amit a lehető legkevesebb magyarázatot igényel. Konkrétan semmit.

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló