Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Halálra erőszakolnának a World of Warcraft legbetegebb tavernájában

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.28 | 10:13

Nem mindenki tudja, de a népszerű játéknak, a World of Warcraftnek létezik egy erotikus fantáziaverziója is, amelyben a játékosok legperverzebb ösztöneiket élik ki. A Motherboard szerkesztője, Dominik Schott most a legsötétebb szexpincébe, a Rape Tavernbe látogatott el.

Igen, jól sejtitek, ennek a sötét felületnek a célja az, hogy azok is kiélhessék magukat a fantáziavilágban, akiknek perverziója épp a zaklatás és a nemi erőszak. Bár a Goldshire eredetileg egyszerű erotikus felület volna, az elmúlt években a legdurvább erőszakos forgatókönyvek elevenedtek meg berkein belül, ami már a szimplán csak virtuális szexre fogékony felhasználók zömét is zavarja.

„Eszméletlenre b…lak”, „agyonverlek, és beléd hatolok” – ezek a csak Rape Tavernként emlegetett Goldshire-ben teljesen hétköznapi közeledések. Ha a meglepett játékos menekülőre fogja a dolgot, a felhergelt erőszak-pártiak ezt a szerepjáték részének veszik, és igen gyakran más csetbirodalmakba is követik áldozataikat. Gyakran nincs más megoldás, mint a karakter törlése, és a remény, hogy sikerül mielőbb megfeledkezni a kellemetlen incidensről.

A birodalomban akadnak persze egyéb furcsaságok is: van, hogy az elf-karakter mágikus fehérfény kibocsátásával ejakulál, miközben azt kiabálja, hogy minden fekete férfi halomra erőszakolja a nőket. A beszámoló szerint még sok virtuális BDSM-szexben jártas felhasználót is meglep a Goldshire, aminek teljesen önálló világa van, az internet írott és íratlan szabályai kicsit sem élnek itt.

A sokkoló tartalom azért is aggályos, mert a World Of Warcraft jónéhány kezdő szintjét már 12 éves gyerekek is használhatják, méghozzá a promócióknak köszönhetően egy pontig akár ingyenesen is. Márpedig a Goldshire a kezdők birodalmához igen közel helyezkedik el, így pedofilok is szép számmal akadnak. Amikor Schott a keményvonalas felhasználókat a kiskorúak védelméről faggatja, egyszerű a válasz: „á, a gyerekek késő este már úgyis alszanak”, vagy épp: „ha idetévedt, az ő baja, nem kötelező a szobákban maradni”. Ez egyébként gyakori reakció a döbbent felhasználói reakciókra is: mindenki szabadon eldöntheti, marad-e.

Az elkötelezett World of Warcraft-rajongók persze nem győzik hangsúlyozni, hogy a fantáziavilág erotikus szegmense közel sincs olyan durva, mint ez a vadhajtás, de azért biztosak vagyunk abban is, hogy a kiskamaszok szülei most cseppet sem nyugodtak meg…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló