Erotika

Sokkal több szexre vágynak a nők

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.06 | 13:49

Egy új kutatás is erősen rácáfolt arra a sztereotípiára, miszerint a nők kevésbé gyakran kívánják a szexet a férfiakhoz képest.

Fotó: Pixabay / StockSnap CC0

A Voucher Codes Pro összesen 2 383, 18 év feletti brit nőt kérdezett meg a szexuális szokásairól. Minden résztvevő hosszútávú párkapcsolatban él és többek közt arról is beszéltek, hogy milyen gyakran szeretkeznek a párjukkal, illetve elégedettek-e úgy összességében az együttlétek gyakoriságával és minőségével.

Kiderült, hogy a nők 60%-a sokkal több szexet akar.

Arra is fény derült, hogy miután a párok túllépnek a rózsaszín ködön, a leggyakrabban anyagiak miatt vesznek össze (25%), ezt követi a szexuális életük (21%), majd a tény, hogy nem töltenek együtt elég minőségi időt (20%). A kutatásban résztvevők egyötöde arról is beszámolt, hogy sokszor abból fakad a vita, hogy nem egyeznek a szexuális igényeik a partnerrel.

De vajon mi a legnagyobb aggodalma a párban élőknek, ha a szexről van szó? 37%-uk attól fél, hogy túl keveset szexel, 34%-uk pedig azt állítja, hogy eltűnt az életükből a spontaneitás. További 32% ezt a párjára fogja, mondván az ő lustasága miatt kezd elsorvadni a kapcsolatuk. Kedves.

Ja, még egy utolsó érdekes tény, a megkérdezettek 40%-a nem bánja, ha egy kis pornóval kell feldobni a hangulatot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.