Erotika

A latin zene új csillaga annyira jó csaj, hogy azt nehéz lenne szavakba önteni

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.10 | 17:49

Úgyhogy inkább képeket és videókat mutatunk Jenn Morelről.

Amennyiben bírod a latin csajokat, jó helyen jársz. A dominikai születésű Jenn Morel minden igényt kielégít. Kacér, tüzes, csinos és csábító. 6 éves volt, amikor a szüleivel Amerikába költözött, közelebbről is New Yorkba, ahol a gyorsan cseperedő és egyre érettebb lány hamar a tánc felé fordult. Go-Go táncos lett,  menő klubokban lépett fel, majd olyan sztárok háttértáncosaként és/vagy klipjeiben, mint az LMFAO, Neyo, Nicki Minaj, Kanye West meg Drake. Fokozatosan vált a közösségi média sztárjává az ifjú és igencsak szemrevaló lány, aki jelenleg több cég (pl. Reebok, Toyota, Sony) termékeit is népszerűsíti bő 500 ezer követőjének. Elsődleges szerelme a tánc, ami magával hozta az éneklést is. Jenn elhatározta, hogy a latin zene új sztárja lesz, és nagyon jó úton is halad: első klipdala, a tavasszal kiadott Pónteme több mint 2 milliós nézettséget hozott az Instagramon. De elég a szavakból, lássuk inkább Jennt és azt, hogy mit tud.

Kezdjük a Pónteme című klippel, amiben, azt gondoljuk, minden benne is van: a tüzesség, a rugalmasság, a forma, a dögösség és még reggelig lehetne sorolni Jenn előnyös tuljadonságait.

JENN MOREL – Ponteme (Official Video)

JENN MOREL – Ponteme (Official Video) Available Now! Add to your collection: http://spoti.fi/2qnoaHv All stores: https://EgoMusic.lnk.to/ponteme Listen to more songs like this with our “Pop Dance” playlist! http://spoti.fi/2qnkdCG Follow Ego on Facebook: http://www.fb.com/EgoItaly Subscribe to EgoTV NOW: http://bit.ly/1hzlXkS Dominican Bombshell Jenn Morel is currently on fire with her smash debut record “Pónteme”.

Jenn legfrissebb klipje, az 1990 kevésbé szexi, mint a Pónteme, viszont nagyon erős a szám, és tökéletes bizonyítéka annak, hogy a csaj tényleg tehetséges, nemcsak szexi.

JENN MOREL – 1990 (Official Video)

JENN MOREL – 1990 (Official Video) Ponteme on Spotify http://spoti.fi/2qnoaHv Listen to more songs like this with our “Pop Dance” playlist! Spotify: http://spoti.fi/2qnkdCG Follow Ego on Facebook: http://www.fb.com/EgoItaly Subscribe to EgoTV NOW: http://bit.ly/1hzlXkS Enjoy Jenn Morel’s take on the hit single by Ana Tijoux, From ‘1977’ we jump in time to ‘1990’.

De kanyarodjunk vissza a tánchoz! Jenn hihetetlenül rugalmas, amit az alábbi videóval is bizonyít.

STRETCHING WITH JENN MOREL

STRETCHING WITH JENN MOREL https://open.spotify.com/album/3fNPFZ2QPGQzpNXA1oWeY8 Listen to more songs like this with our “Pop Dance” playlist! https://open.spotify.com/user/ego_italy/playlist/5Yb36MZRLLdQnNriXfMIVx Follow Ego on Facebook: http://www.fb.com/EgoItaly Subscribe to EgoTV NOW: http://bit.ly/1hzlXkS Jenn Morel is a real bomb and an amazingly talented singer and rapper. She is funny, intelligent, genuine, spontaneous and very beautiful.

Na? Örülnél neki, ha belőle válna a latin zene új sztárja, és így sokat láthatnád? Mi biztosan szorítunk neki, és ennek megerősítése végett, még pár képpel adózunk is Jenn Morel kivételes teljesítményének és tudásának.

A post shared by Jenn Morel (@jennmorel) on

Porque tu mirada lo dice todo ✨

A post shared by Jenn Morel (@jennmorel) on

Do good and be bad ?

A post shared by Jenn Morel (@jennmorel) on

#radiocompany night! ✨? #festival #show #bathroomshenanigans #yessshair

A post shared by Jenn Morel (@jennmorel) on

Yo me comprometo a tener una fila de gente que se identifique a lo nuestro?

A post shared by Jenn Morel (@jennmorel) on

Heeeey legzzz!? fresh out the @laseraway gracias!? #tannedmami

A post shared by Jenn Morel (@jennmorel) on

Tus pensamientos son semillas y tu mente es un jardín ? #cosechacosasbuenas #3amvibes

A post shared by Jenn Morel (@jennmorel) on

Tigueraaaa…?

A post shared by Jenn Morel (@jennmorel) on

Today’s highlight ✨ #happyfriday

A post shared by Jenn Morel (@jennmorel) on

Happy 4th America?

A post shared by Jenn Morel (@jennmorel) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló