Erotika

Döntött a bíróság: szexelhet a 15 éves lány a 47 éves nagybácsival

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.03 | 15:56
  • trendindex: 2

Ez nem vicc, a bíróság szerint nem tilos. A jog pedig komoly dolog, a német jog még komolyabb!

July 1962: Sue Lyon, the young actress selected to play the title role in Stanley Kubrick's 'Lolita', bites her thumb in concentration. (Photo by Michael Hardy/Express/Getty Images)
Nem róla van szó. Ő Sue Lyon, a címszerepet játszotta a Lolita című klasszikus filmben (fotó: Michael Hardy/Express/Getty Images)

Josephine – nevezzük így – egy 15 éves német lány, aki egy nap fogta magát és megszökött otthonról – a 47 éves nagybátyjával. A rendőrök Franciaországban találtak rájuk, de a lány azt mondta nekik, önként ment a nála 32 évvel idősebb férfival, mert szereti.

Bár egy 15 éves lány igazából gyerek még, Németországban – sok más európai országhoz hasonlóan – 14 évesen már legálisan szexelhet valaki, vagyis amit tettek, nem volt bűncselekmény. A lány szülei viszont végzést kértek, ami megtiltotta a nagybácsinak, hogy találkozzon Josephine-nel, mert a kapcsolat szerintük súlyosan károsítja az érzelmi és mentális fejlődését.

A lány azonban a sarkára állt, és megtámadta a döntés, és sikerrel járt. A bíróság kimondta, hogy mivel elmúlt 14 éves, figyelembe kell venni az ő akaratát is. A bírók kifejezetten azt mondták, hogy a döntés nem azt jelenti, hogy támogatnának vagy jóváhagynának egy ilyen kapcsolatot, hanem azt ez nem tilos.

Lehet ugyan, hogy a társadalom elítél egy ilyen kapcsolatot, de ez nem jogi kérdés – mondta a ki bíróság.

(forrás: The Telegraph)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló