Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

A 330 kilós webcam-modell abból él, hogy ruhákat szaggat szét magán

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.04 | 13:18

Mz Fluff nem az a megszokott karakter: 330 kilót nyom, és minden grammját bankjegyekre váltja, a hatalmas testű nőkért ugyanis százezrek rajonganak.

Mz Fluff nem bánja, hogy nem épp xs-es méret, de még az xxl-es cuccok is alig mennek rá: rajongói azért fizetnek neki, hogy kamerán keresztül nézhessék, ahogyan számára túl kicsi ruhákba gyömöszöli magát, aztán a holmi ripityára szakad dús idomain.

“Bizonyára azért, mert ez azt az illúziót kelti, hogy még nagyobb vagyok, mint amilyen”

– kommentálja a bizarr fétist.

Egyébként remekül megél abból, hogy óriás: alkalmi és rendszeres előfizetői vannak, akik hajlandóak mélyen a zsebükbe nyúlni azért, hogy Mz Fluff a háját rezegtesse vagy a combját csapkodja, esetleg egy komplett vacsorát bevágjon előttük. A magát luxusribancnak tekintő nő ugyanis napi több kiló sült csirkét bevág, és nem szereti az olcsó kaját: amit keres, azt bizony egyenesen magába fekteti. Szó szerint.

A legbizarrabb kérés, amivel munkája során találkozott, a fingó-show volt, amiért 100 dollárt kívánt fizetni a lelkes előfizető. Ezzel Mz Fluff végül nem élt, hiszen távol áll tőle az ilyesmi, de egy kis hájrezegtetésben bármikor benne van…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.