Erotika

A szívecskék nem menők, ha már smárolhatsz is a telefonoddal

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.20 | 15:24

Megérkezett a Kissenger, az okostelefonra szerelhető kütyü, amelyet ha lesmárolsz, továbbítja a csókodat a partnerednek. Inkább rémisztő, mint korszakalkotó.

Kép: Kissenger
Kép: Kissenger

Az USB-s szexuális segédeszközök után most már a csók online továbbítására is kifejlesztettek egy eszközt, amelyet a készítők Kissengernek neveztek el. Érzékeli, hogyan csókolják meg, és ezeket a jeleket egy másik telefonra szerelt ugyanilyen kütyüvel eljuttatja a partnernek.

Lehet, hogy megtaláltuk az év bullshitjét. Hogyan lenne képes egy ilyen cucc átadni egy valódi csókot? Vákuummal megszippantja a másik száját egy pillanatra, esetleg enyhén nedvességet fecskendez rá, hogy meglegyen a nyelves csók igazi érzete?

Mindenesetre a készítők azt állítják, hogy stresszcsökkentő hatása is van, mivel az intim fizikai érintés csökkenti a vérnyomást. Mellékeltek is hozzá egy viszonylag bonyolult ábrát, hogy még komolyabbnak tűnjön a kütyü, ami persze videohívással, real time-ban is használható.

Kép: Kissenger
Kép: Kissenger

 

A készítők szerint szülőknek is hasznos lehet, mivel így tudnak puszit küldeni a gyerekeiknek, ha túl elfoglaltak. És ami a legbizarrabb:

A Kissengert a Love and Sex with Robots nevű kongresszuson mutatták be egy londoni egyetemen.

Emma Yann Zhang, az egyik fejlesztő elárulta, hogy a következő lépés az lesz, hogy illatokat is felhasználnak, hogy szaglászhassuk is telesmár közben a partnerünket. Köszönjük, internet, ennyi mára elég.

Forrás: Mirror


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló