Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Sztriptíztáncosnők mondják el, hogyan (ne) bánj velük

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.20 | 14:18

Mit szabad, és mit nem, mit illik és mi az, ami abszolút tilos? A VICE igazi táncosnőket keresett meg.

A legnagyobb probléma az, hogy sokan – főleg némi szesz után – engedély nélkül tapogatják, csókolgatják a lányokat a színpad közelében. Sokan nyitottak volnának egy-egy fenékrecsapásra, miután a kliens megkérdezi, megérintheti az adott testrészt, de engedély nélkül bárkihez hozzáérni bunkóság.

Ugyanúgy az sem illendő viselkedés, ha leülsz a színpad mellé, bámulod a csajt, aki az orrod előtt táncol, de nem veszel elő egyetlen fillért sem. A táncoslányok elvárják, hogy ha már ott meresztgeted a szemed, fizess, vagy ha épp nincs keret, menj inkább arrébb, igyál meg valamit addig a pultnál.

Ha nem jön be a lány, aki az orrod előtt táncol, mert nem tetszik a bőrszíne, a ruhája, a stílusa, az alkata, ne tedd szóvá, ne legyél bunkó. Tartsd tiszteletben, hogy ő ilyen, neked meg más az ízlésed, és sétálj arrébb, amíg nem jön egy neked tetsző lány.

A fétisekkel minden táncoslány találkozik, legyen szó tűsarkúból történő pezsgőivászatról vagy hónaljszag-szimatról. A többségüknek egy kis térítés ellenében nincs gondjuk ezzel, de mielőtt bármit teszel, kérdezz: hiába dobsz oda egy nagyobb címletet, elképzelhető, hogy a lány épp arra a fétisre nem nyitott, és engedély nélkül bunkóság bármit is lépni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.