Uncategorized

Teljesen felépült: Radics Gigi műtétje után már újra dolgozik

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.13 | 20:35

Az énekesnő nemrégiben műtéten esett át, amelyből szerencsésen felépült. Gigi tele van tervekkel és már alig várta, hogy belevesse magát a munkába.

Gigi egy nőgyógyászati beavatkozáson esett át.

„Szerencsére gyorsan regenerálódom, de azért egy műtét az műtét, szóval betartottam az orvosi utasításokat és meggyógyultam maradéktalanul. Sokat pihentem, ami kicsit furcsa is volt a tavalyi nagy hajtás után, talán ez a része volt nehezebb lelkileg. Elszoktam attól, hogy sokat „kell” pihennem. Szerencsére egyre erősebb vagyok, alig várom, hogy újra edzhessek és kicsit a testemmel foglalkozhassak, mert az a nőiességemnek és a lelkemnek is jót tesz” – árulja el az énekesnő, aki már következő dalán dolgozik.

„Már újra stúdiózunk a producer barátommal, Mackó Mikivel, vannak ötleteim, de az biztos, hogy egy húzósabb, hajtósabb időszakban, amikor sok inger ér, több a motiváció és a zenei ihlet is. Van már új dal a tarsolyomban, de még gondolkodom, melyik dal legyen a következő, amit kiadok. Egyre több a koncert, úgyhogy gyorsan vissza kell térnem a színpadra, nincs több idő pihenni. Talán vissza is fogom sírni az év elejét és a pihenést. Persze csak viccelek, alig várom, a nyarat, a jó időt és hogy szerte az országban zenéljünk a zenekarommal.”

Giginek legfőbb inspirációs forrása kislánya, Bella Szófia.

„Leginkább a saját életem, a saját érzéseim inspirálnak egy-egy dalt, a dallamát is, de a szövegét leginkább. Nálam egyáltalán nem biztos, hogy az aktuális lelkiállapotom ihleti a soron következő dalomat. Ha aznap, amikor megírom úgy kelek fel, hogy eszembe jut egy régi érzés, mondjuk egy régi szerelemmel, vagy csalódással kapcsolatban, akkor olyan dalt írok. Ha egy boldog pillanat ihlet meg, például, hogy anyává váltam, akkor az. Ha a régi barátságok ihletnek meg, akkor meg arról írok. Olyan is van, amikor annyira mélyen megélem a saját életem történéseit, hogy arról írok. De lehet, hogy csak fél vagy egy év múlva adom ki, mert akkor érzem jónak. Ez tényleg változó. Az biztos, hogy mióta én írom a szövegeket is, azóta rólam szólnak a dalok.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló