Uncategorized

Szinte ingyen mozizhatsz pár napig, itt a Filmünnep

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.01 | 08:18

A Cinema City hálózat mozijaiban rendezik a Filmünnepet, pár nap múlva.

Idén november 3–6. között rendezi meg a „Filmünnepet” a legtöbb magyarországi multiplex mozit üzemeltető Cinema City. A négy nap során minden fővárosi és vidéki mozijukban a 2D előadásokra 1100 forintba kerül a mozijegy, a 3D vetítésekre (IMAX 3D is) pedig 1300 forintért válthatnak az érdeklődők belépőt. (A 3D szemüvegekért ezen felül kell fizetni, ha nem viszünk magunkkal). Összesen több mint negyven, különféle film közül választhatnak a nézők – írja a Magyar Hang.

A kedvezményes jegyárak mellett a közpénzből készült magyar filmek

(Blokád, Hétköznapi kudarcok, Veszélyes lehet a fagyi, Játszma) alkotóival találkozhat a közönség. Filmklubok, kerekasztal-beszélgetések és közönségtalálkozók színesítik e négy nap programját. „A Filmünneppel egy olyan mozis év zárásához közelítünk, amit főként a pandémia alatti filmgyártás elmaradása és a bemutatók elhalasztásai befolyásoltak. A jegyeladási számok már közelítenek a 2019-es referencia-szinthez, a nézők elkezdtek visszatalálni a mozikhoz. Novembertől egy olyan új időszámítás indul, ami egészen 2023-ig a hollywoodi nagy közönségsikerekről szól majd.

Még idén érkezik a mozikba a »Fekete Párduc 2.

« a »Csizmás, a kandúr – Az utolsó kívánság« vagy az »Avatar – A víz útja«” – mondta Buda Andrea, a Cinema City PR- és marketing igazgatója. A Cinema City mellett más multiplex mozik is erre az időszakra időzítik kedvezményes jegyárú időszakukat. A fővárosban található Sugár Mozi Moziünnepének keretében 990 Ft-ért kínálják az akciós mozijegyeket.

Ilyen a vízi mozi, ahol csónakból nézed az előadást


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló