Uncategorized

Óriási a baj: Cher drogfüggő fia gondnokság alá kerül

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.29 | 16:18

Cher azt állítja, hogy 47 éves, drogfüggő fia súlyos mentális problémákkal küzd, emiatt nem képes józan pénzügyi döntéseket hozni. Ezért az énekesnő gondnokságot kért a fiáról, Elijah Blue-ról.

A szerdán benyújtott dokumentumok szerint Elijah „súlyos mentális problémákkal és kábítószerrel való visszaélésekkel küzd”, ami jelentősen akadályozza abban, hogy hatékonyan kezelje saját pénzügyeit.

Az iratok szerint Elijah jogosult rendszeres kifizetésekre egy vagyonkezelői alapból, amit édesapja, a legendás zenész Gregg Allman hozott létre. Cher azonban aggódik, hogy a pénz drogokra fog menni, és nem fia alapvető életszükségleteire.

A TMZ információi szerint Cher azt állítja, hogy anyaként ő a legalkalmasabb a gondnok szerepére, de fia testvérei is támogatják ebben. Cher továbbá úgy véli, hogy fia korábbi felesége, Marieangela King akadályozza Elijaht abban, hogy a szükséges segítséget megkapja problémáira.

Az érintettek között korábban is voltak nézeteltérések: King megvádolta Chert azzal, hogy felbérelt embereket, akik elrabolták és elvonóra kényszerítették Elijaht. Cher tagadta ezt a vádat.

A bíróság a meghallgatás időpontját 2024. március 6-ra tűzte ki, amikor döntés születik az ügyben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.