Üzlet

Connect Konferencia: Újra ünnepel a vállalati kommunikációs és HR szakma

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.22 | 14:25

A Connect Konferencia 2024. április 11-én kerül megrendezésre az Eiffel Műhelyházban. Igen izgalmas eseménynek ígérkezik, ahol a kommunikációs és HR szakemberek összegyűlnek, hogy megvitassák a legfrissebb trendeket és innovációkat. A konferencia célja, hogy összehozza a szakma jeles képviselőit, és lehetőséget biztosítson a tudás és tapasztalat megosztására, valamint az új ötletek és megközelítések felfedezésére.

Illusztráció: freepik.com

Az idei rendezvényen több mint 120 előadó vesz részt, akik a kommunikációs és HR területek legújabb fejlesztéseit és kihívásait tárgyalják meg. A szervezők külön hangsúlyt fektetnek a kreativitásra, hiszen a konferencia a költészet napján kerül megrendezésre.

A programban számos kiemelt előadás szerepel, többek között Szabó Béla, a Magyar Telekom márka- és kereskedelmi kommunikációs igazgatójának prezentációja, aki a társadalmi marketing és CSR témájában osztja meg gondolatait. Varga G. Gábor, az Uniomedia képviselője pedig a személyes márkaépítés fontosságát és csapatjáték jellegét hangsúlyozza előadásában. Azurák Csaba moderál egy beszélgetést, amely a belső kommunikáció és a bulvártartalmak kapcsolatát boncolgatja, ami garantáltan szórakoztató és tanulságos lesz a résztvevők számára.

A konferencia külön szekciót szentel a kis- és középvállalatoknak, a KKV ZÓNA by OTP Bank keretében, ahol a pénzügyi fenntarthatóság és a digitalizáció áll a középpontban. A BeneFit Prize egy érdekfeszítő előadással érkezik, amely a munkavállalói jóllétet és vállalati juttatásokat mutatja be.

A networking és kapcsolatépítés szintén fontos része a konferenciának, ahol a Prohuman által szponzorált networking zóna a szakmai beszélgetések és kötetlen ismerkedés helyszínéül szolgál. Az Eureka egyedi játéka pedig még színesebbé teszi a kapcsolatépítést, így a résztvevők nemcsak új ismeretekkel, hanem új kapcsolatokkal is gazdagodhatnak.

A Connect Konferencia így nemcsak egy szakmai esemény, hanem egy közösségi találkozó is, ahol a résztvevők megoszthatják egymással gondolataikat, ötleteiket és inspirálódhatnak a legújabb HR és kommunikációs trendekből. A szervezők már alig várják, hogy találkozzanak a résztvevőkkel ezen a különleges napon, amely ígéretes lehetőséget kínál a szakmai fejlődésre és az új ötletek megismerésére. Légy részese Te is ennek az inspiráló eseménynek az Eiffel Műhelyházban!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló