Üzlet

Connect Konferencia: Újra ünnepel a vállalati kommunikációs és HR szakma

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.22 | 14:25

A Connect Konferencia 2024. április 11-én kerül megrendezésre az Eiffel Műhelyházban. Igen izgalmas eseménynek ígérkezik, ahol a kommunikációs és HR szakemberek összegyűlnek, hogy megvitassák a legfrissebb trendeket és innovációkat. A konferencia célja, hogy összehozza a szakma jeles képviselőit, és lehetőséget biztosítson a tudás és tapasztalat megosztására, valamint az új ötletek és megközelítések felfedezésére.

Illusztráció: freepik.com

Az idei rendezvényen több mint 120 előadó vesz részt, akik a kommunikációs és HR területek legújabb fejlesztéseit és kihívásait tárgyalják meg. A szervezők külön hangsúlyt fektetnek a kreativitásra, hiszen a konferencia a költészet napján kerül megrendezésre.

A programban számos kiemelt előadás szerepel, többek között Szabó Béla, a Magyar Telekom márka- és kereskedelmi kommunikációs igazgatójának prezentációja, aki a társadalmi marketing és CSR témájában osztja meg gondolatait. Varga G. Gábor, az Uniomedia képviselője pedig a személyes márkaépítés fontosságát és csapatjáték jellegét hangsúlyozza előadásában. Azurák Csaba moderál egy beszélgetést, amely a belső kommunikáció és a bulvártartalmak kapcsolatát boncolgatja, ami garantáltan szórakoztató és tanulságos lesz a résztvevők számára.

A konferencia külön szekciót szentel a kis- és középvállalatoknak, a KKV ZÓNA by OTP Bank keretében, ahol a pénzügyi fenntarthatóság és a digitalizáció áll a középpontban. A BeneFit Prize egy érdekfeszítő előadással érkezik, amely a munkavállalói jóllétet és vállalati juttatásokat mutatja be.

A networking és kapcsolatépítés szintén fontos része a konferenciának, ahol a Prohuman által szponzorált networking zóna a szakmai beszélgetések és kötetlen ismerkedés helyszínéül szolgál. Az Eureka egyedi játéka pedig még színesebbé teszi a kapcsolatépítést, így a résztvevők nemcsak új ismeretekkel, hanem új kapcsolatokkal is gazdagodhatnak.

A Connect Konferencia így nemcsak egy szakmai esemény, hanem egy közösségi találkozó is, ahol a résztvevők megoszthatják egymással gondolataikat, ötleteiket és inspirálódhatnak a legújabb HR és kommunikációs trendekből. A szervezők már alig várják, hogy találkozzanak a résztvevőkkel ezen a különleges napon, amely ígéretes lehetőséget kínál a szakmai fejlődésre és az új ötletek megismerésére. Légy részese Te is ennek az inspiráló eseménynek az Eiffel Műhelyházban!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.