Üzlet

Rendesen megszívták, amiért dögös csajokat alkalmaztak felszolgálónak

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.25 | 10:29
  • trendindex: 4

A New York-i Playboy Club a jelentkezők küllemét vette számításba, amikor felszolgálókat kerestek. Csakhogy a szexiség nem segít, amikor italt és ételt kell kivinni egy asztalhoz, szóval a lányok felét kirúgták, a megmaradt nyuszik fizetését pedig csökkentették.

Playboy Club NYC / Instagram

Tavaly szeptemberben nyitottak újra Playboy Clubot New York-ban, az előző ikonikus szórakozóhely reinkarnációjaként. Az előző 1986-ban zárt be, ahol még Debbie Harry és Gloria Steinem nyuszik is dolgoztak.

A Page Six értesülései szerint a klub menedzserei képtelenek voltak betanítani a lányokat felszolgálónak. Valami ilyesmi történik, amikor inkább a szép jelentkezőket veszik fel a tehetségesek helyett.

Sok vendég maradt étel és ital nélkül, ezért a vezetőség felvett néhány igazi pincért, akik az ételekkel foglalkoztak, a nyuszik pedig az italokat vitték ki az asztalokhoz, amellett persze, hogy szépségükkel folyamatosan emelték a hely színvonalát.

Most viszont ez sem volt elég, ugyanis kirúgták a fél nyuszigárdát, a megmaradtak fizetését pedig 40 dollárról 25-re csökkentették óránként.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló