Üzlet

Óriási biznisz az értékes gyűjtőkártyák bevizsgálása, hónapokat kell várniuk az ügyfeleknek

Úsznak a munkában, akik a kártyák értékelését végzik.

Többször beszámoltunk már ilyen-olyan gyűjtőkártyárólvideojátékról, ami rekordáron ment el egy aukción, abba viszont sosem gondoltunk bele, hogy mennyien akarják megnézetni a saját ingóságaikat. A Vice beszámolója szerint 6-10 hónapot kell várni egy gyűjtőkártya megvizsgálására, és így is

hetente 500 ezer kártyát értékelnek.

Tehát sokat kell várni arra, hogy megvizsgálják egy kártya állapotát és az értékét, de természetesen a szolgáltatás része, hogy ráfizetésért cserébe előbb megnézik a beküldött ingóságokat.

A cégek próbálják enyhíteni a terheket, óriási bónuszokat ajánlanak az új alkalmazottaknak, illetve szépen növekednek, az egyikük például kénytelen volt két új raktárt venni, hogy eltehessék a beérkező kártyákat. De ez nem csak nekik nagy üzlet, a legalapabb pokemonos kártya érhet 40 dollárt kiváló állapotban, viszont ha ezt igazolják is, akár a húszszorosát is el lehet kérni érte, ha tökéletes és bontatlan.

Van egyébként gyorsabb megoldás is,

az eBay telefonos alkalmazása hamarosan képes lesz azonosítani az ilyesfajta kártyákat, így bizonyos mennyiségű infót meg lehet majd szerezni a profi cégek nélkül is.

Forrás: Fintechradar.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.