Vállalatok

Figyelem! Mostantól nem működnek a feltört Spotify verziók

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.07 | 07:15

A Spotify prémium funkcióiért 71 millióan fizetnek, és összesen 159 millióan használják a programot. A gond az, hogy a nem fizetők közül sokan feltört Spotify verziót használnak, amivel fizetés nélkül is tudják élvezni a prémium dolgokat. Az ilyen programokat hackerek készítik, ezeket pedig feltöltik a netre, ahonnan bárki letöltheti őket.

pixabay.com CC0

A Spotify-t persze lehet legálisan és ingyenesen használni, viszont így van néhány korlátozás. Akik nem fizetnek, azok kénytelenek néhány számonként meghallgatni egy reklámot, a player véletlenszerűen játssza le az adott albumon lévő dalokat, és limitálva van az, hogy mennyi számot lehet átlépni. Az ára egyébként 5 euró havonta, ez egyáltalán nem drága a szolgáltatás minőségéhez képest.

A csalók kaptak egy szép kis üzenetet

Kedves felhasználó, észleltük, hogy furcsán működik az applikáció, amit használsz, úgyhogy letiltottuk. Ne aggódj, a fiókod biztonságban van. Javasoljuk, hogy töröld le a modifikált, vagy feltört Spotify verziót, és telepítsd fel az eredetit a Google Play áruházból.

Ehhez hozzátették, hogy

ha még egyszer egy feltört verzióját használod a programunknak, felfüggesztjük és lezárjuk a fiókodat.

Tehát a Spotify rácsapott az asztalra, mondjuk a fiók felfüggesztős fenyegetés annyira nem hatásos, ugyanis bárki létrehozhat bármennyi ingyenes fiókot. Minden új fiókhoz új e-mail cím kell, bár aki hajlandó feltört szoftverek után kutatni az interneten, valószínűleg ahhoz sem lesz lusta, hogy csináljon egy új e-mail címet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló