Zene

Taylor Swift új videóklipjében megtanulhatod, hogyan kell rendesen bulizni

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.12 | 15:43

Az énekesnő Ed Sheeran és Future közreműködésével dobbantotta új kislemezét, melyhez méltó videóklip is készült Joseph Kahn rendezésében.

A Miaimiban, Tokióban és Londonban forgatott felvételek közt Swift a tengerparton sétál, bárban iszogat és házibulizik, motorozik, tűzijátékot néz, majd egy jachton táncol Future társaságában, hogy aztán Ed Sheerannel iszogasson. Az “End Game” a 2017-es Reputation album harmadik kislemeze a “Look What You Made Me Do” és a “…Ready For It?” után, a Rolling Stone Swift legújabb korongját 2017 harmadik legjobb pop-albumának nevezte.

Taylor Swift – End Game ft. Ed Sheeran, Future

Music video by Taylor Swift performing End Game. (C) 2018 Big Machine Label Group, LLC http://vevo.ly/YQbdEJ

Az énekesnő tavasszal turnéba kezd, május 8. és november 9. között folyamatosan koncertezik majd, ugyanakkor már most áll a bál a jegyeladás miatt. Rajongók ezrei háborodtak fel a koncertjegyek borsos árán, ezért a 33 állomásból álló észak-amerikai turné arénái szinte kongnak az ürességtől. Állítólag a jegyűzérek miatt emelték ennyire az árakat, hogy ne nyerészkedhessenek a koncerten, de most úgy áll a dolog, hogy több ezer eladatlan jegy maradt a szervezőkre és egyetlen teltházas műsor sem várható egyelőre.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.