Zene

Több nő is erőszakkal vádolja Marilyn Mansont, ezt válaszolta rá a zenész

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.02 | 10:48

Miután Evan Rachel Wood kiállt hétfőn Marilyn Manson nevével a nyilvánosság elé, a zenész még tegnap este reagált rá.

Evan Rachel Wood színésznő, nőjogi aktivista most először árulta el a nevét annak, akiről már évek óta állítja, hogy kegyetlen módon bántalmazta és fenyegette őt. Marilyn Mansont többen is bántalmazással vádolják írja a HVG.

Egy vallomással indította a februárt Evan Rachel Wood, aki felkavaró posztban írt Instagramján, majd nyilatkozott a Vanity Fairnek Marilyn Manson énekesről.

A bántalmazóm neve Brian Warner, akit Marilyn Mansonként ismer a világ. Akkor kezdett becserkészni, amikor tinédzser voltam, és rettenetesen bántalmazott éveken át. Agymosott voltam és manipulált, hogy engedelmeskedjek. A megtorlástól, rágalmazástól vagy a zsarolástól való félelemben éltem az életem. Azért vagyok itt, hogy leleplezzem ezt a veszélyes embert és felhívjam a figyelmet azokra az iparágakra, amelyek lehetővé tették azt, amit csinált, mielőtt további életeket tesz tönkre. Azokkal az áldozatokkal vagyok, akik nem fognak tovább hallgatni

– fogalmazott a Westworld című sorozat színésznője.

Többször összeszedtem a bátorságom, hogy elhagyjam őt, de állandóan hívogatott otthon és megfenyegetett, hogy megöli magát. Egy alkalommal visszatértem, és sarokba szorított a fürdőszobánkban, majd azt követelte, hogy térdeljek le. Aztán megkötözött a kezeimnél és a lábaimnál fogva. Amint fogva tartott, megütött és egy szexuális segédeszköz segítségével elektromos sokkal kínozta a testem érzékeny részeit.

– fogalmazott korábban amikor még nem mondta el a nevet.

Miután Evan Rachel Wood kiállt hétfőn Marilyn Manson nevével a nyilvánosság elé, a Vanity Fairnek további négy nő számolt be hasonló tapasztalatokról, közülük többen is a teljes nevüket vállalva. A bántalmazó viszony után mindannyian poszttraumás stressz szindrómában szenvedtek, és mint mondják: Brian Warnert felelősségre kell vonni tetteiért.

Tegnap a zenész szintén az Instagramon reagált Wood vádjaira.

Az életem és a művészetem nyilvánvalóan vita tárgyát képezi hosszú ideje, de ezek a vádak, melyekkel mostanában illetnek, a valóság szörnyű elferdítése. Az intim kapcsolataim mindig is közös megegyezésen alapultak olyan emberekkel, akikkel hasonlóan gondolkodunk. Ez az igazság, attól függetlenül, hogy most valamiért egyesek úgy döntöttek, hogy átértelmezik a múltat.

Azonban ennek ellenére a Loma Vista Recordings meg is szakított vele mindennemű kapcsolatot. A lemezkiadó közleményben tudatta a közönséggel, hogy a vádak fényében nem kívánnak vele a továbbiakban együttműködni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.