Zene

Steve Aoki adott egy bulit a súlytalanságban

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.19 | 09:18

A BigCityBeats szervezett egy bulirepülőgépet, ami Frankfurtból startolt február 7-én, Steve Aokival, néhány más DJ-vel, na meg egy tucat közönséggel a fedélzeten. Egy Airbus A310-el mentek fel, ez a gép korábban űrhajósoknak segített hozzászokni a súlytalansághoz.

A légkörön belül is el lehet érni a súlytalanságot, mégpedig egy zuhanó repülővel. Lehet úgy kontrollálni a zuhanást, hogy a fedélzeten súlytalanság alakuljon ki, ennek hála az utasok 25 percig élvezhették a súlytalanságot, és összesen 90 percig bulizhattak a gépen. Az egyik előadó, W&W azt mondta, hogy

Elég idegesek voltunk, de miután beütött a súlytalanság nem bírtuk letörölni a mosolyt az arcunkról. Mondjuk zenélni elég nehéz volt, mert mindig elsodródtunk a pulttól.

A BigCityBeats igazgatójától megkérdezték, hogy mikor megy a holdra bulit tartani, aki azt mondta, hogy az még messze van, de ezzel a megmozdulással kicsit közelebb kerültek hozzá. A bulit úgy szervezték, hogy a világ minden pontjáról legyenek ott résztvevők. Az első EDM party a súlytalanságban nagyon jól sikerült, elég ehhez megnézni a róla készült filmet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.