Zene

Szenzáció: Budapesten lép fel idén a Guns n’ Roses

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.21 | 17:48

Tizenhét év után jön el Budapestre a Guns n' Roses, július 19-én lépnek fel a Puskás Arénában.

Júniustól október közepéig turnézik a Guns n’ Roses (GNR), jelentette be a Live Nation produkciós iroda kedden. Az 1985-ben alakult zenekar klasszikus felállása a kilencvenes évek közepéig dolgozott együtt, ezután a frontember Axl Rose vitte tovább a csapatot, amelybe 2016-ban tért vissza a gitáros Slash és a basszusgitáros Duff McKagan.

Az új Guns n’ Roses-turné

Európában érinti Spanyolországot, Belgiumot, Dániát, Norvégiát, az Egyesült Királyságot, Németországot, Svájcot, Olaszországot, Hollandiát, Franciaországot, Romániát, július 19-én Magyarországot, majd három nappal később a görög fővárosban fejeződik be. Az észak-amerikai állomások között olyan történelmi helyek szerepelnek, mint a bostoni Fenway Park vagy a chicagói Wrigley Field.

A Spotify-on havonta átlagosan 24 millióan hallgatják

a zenekart. Visszatérő turnéjuk, a 2016-tól 2019-ig tartó a Not in this Lifetime… Tour minden idők negyedik legsikeresebb koncertsorozata volt több mint ötmillió eladott jeggyel. A Guns n’ Roses-ban Axl Rose, Slash és Duff McKagan mellett Dizzy Reed és Melissa Reese billentyűs hangszereken játszik, Richard Fortus gitározik, Frank Ferrer pedig dobol.

A zenekar eddig két alkalommal lépett fel Magyarországon,

1992-ben és 2006-ban, amikor két és fél órás késéssel léptek színpadra.

Egy álom vége, a Guns’N’Roses gitárosa nehezen válik


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló