Zene

David Lynch alkotótársa, Chrysta Bell áprilisban visszatér Budapestre!

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.27 | 16:48

Az énekesnő negyedik lemezének anyagát hozza el a fővárosba.

A 2017-es teltházas koncertje után idén április 7-én visszatér a Dürer Kertbe Chrysta Bell. David Lynch alkotótársaként és Twin Peaks szereplőként is ismert énekesnő ezúttal a március elején megjelenő, negyedik, Feels Like Love című albumának anyagát hozza majd el a magyar közönségnek.

Az énekesnő a friss lemezén zenei világának egy sötétebb oldalát tárja a rajongók elé. Az új dalokban nem egyszer new wave, post punk és disco hatások köszönnek vissza, mindez abban a Chrysta Bell-re jellemző, átható és erőteljes előadásmódban, amely azonnal beszippantja a hallgatót. 

Chrysta Bell – 52 Hz (Official Music Video)

(LYRICS BELOW) Stream and purchase “52Hz” direct from Chrysta Bell : https://chrystabell.com/music Spotify : https://tinyurl.com/ya42a6ha itunes : https://tinyurl.com/ybxxxzdh Directed by Joseph Skorman for https://Panic.Productions Follow Chrysta Bell : https://instagram.com/chrysta_bell https://facebook.com/chrysta.bell.official https://twitter.com/Chrysta_Bell https://chrystabell.com Official Music Video for “52 Hz” performed by Chrysta Bell from the upcoming album FEELS LIKE LOVE Song

Az elmúlt hét évben a művésznő és zenekara több mint 90 országban lépett fel, valamennyi alkalommal elvarázsolva a közönséget. A lüktető, érzelmekben dús zene, Chrysta Bell éteri jelenléte és a rendkívül átható énekhang szinte hipnotizálja a jelenlévőket. Nem csoda, hogy az énekesnő olyan kaliberű művészre is hatással volt mint, David Lynch, akivel nem csak a Twin Peaks-ben játszott szerepe köti össze, de megannyi közös zenei alkotás és klip is született, és születik a mai napig a barátságuk jegyében.

E tavasz pedig egy igazán szerencsés együttállás a David Lynch képviselte unikális művészeti világ rajongóinak, hiszen nem csak Chrysta Bell megkapó, éteri zenéjét élvezhetik majd a fővárosban, hanem a Budapest Fotófesztivál 2019 keretében a David Lynch: ’Small Stories’ kiállítása is megtekinthető lesz a Műcsarnokban március 1. és június 2. között.   


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló