Zene

Ogli G a nagydarab gengszter visszatért és németül rappel Bécsből

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.27 | 11:43

A német gengszter rap nagyon menő lett mostanában. Úgy látszik Bécs még nem kapott elég nagy gyomrost, hát most itt van. És hamarosan koncert itthon!

Ezt speciel láttuk jönni, mert az Instán már beharangozta, de a lényeg, hogy Ogli G visszatért de már németül rappel. Oglit már Gangxtáék is megörökítették:

Baross utca, meg Szigony utca sarka,
Kínai büfé, kibaszott jó kaja, még több pia.
Mellénk parkol Ogli G verdája, szevasz haver!
Ez aztán a kibaszott nagydarab gengszter.

Az új számban, Diese Stadt című örökbecsűben minden benne van, ami Ogli G-re mindig is jellemző volt. Csajok, hatalmas boombox, autók, klubok, spanok. Ennél soha nem volt több Ogli klipjeiben, de miért is kéne több?

És hamarosan Budapesten a Toldiban koncertje is lesz a férfiházat is megjárt nagyfiúnak, az event itt.

A Diese Stadt amúgy Bécs dicséretét zengi, és hát kétségtelenül elég menő város a sógoroké, minden évben dobogón van az élhető nagyvárosok listáján. Mondjuk most, hogy Ogli odaköltözött, lehet hogy hátrébb sorolják pár hellyel, de ez legyen az ő bajuk.

Amúgy kit tudja, lehet, hogy nem is a német piac a cél, mostanában vírusként terjednek a német gengszter rapperek zenéi Amerikában. Gzuz száma és brutál videója Was Hast Du Gedacht simán tízmilliós letöltésnél jár, és a nagyját Amerikából tolják, bár ez a klip tényleg durvább minden hiphop klipnél, amit eddig láttál. Igazi fegyverek, kokain az iPhone-on, több kiló fű, igazi vér, súlyosabb nem is lehetne. És ehhez még németül rappelnek. A Gzuz jelenségről a Vice magazin is írt, és miért ne lehetne Ogli G a következő? Az arca megvan hozzá.

A Gzuz klip, tényleg csak felnőtteknek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló