Zene

Csak összeáll a Spice Girls, méghozzá Harry hercegék esküvőjére!

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.28 | 11:42

Menyegzői lánykórus, az élen Mel B-vel, jöhet?

Mel B ledobta a bombát – tényleg lesz újra Spice Girls, ráadásul májusban dalol együtt majd az öt lány, Harry herceg és Meghan Markle egybekelését ünnepelendő. Az esküvő fényét fogja emelni a lányzenekar, akikért a híres pár mindkét tagja rajongott: Meghan is odavolt a ’90-es évek egyik legnagyobb dobásáért, Harryt pedig még gyerekként a koncertjükre is elvitte Károly herceg. Múlt hónapban már pedzegették a lányok – Mel B, Mel C, Emma Bunton, Geri Horner és Victoria Beckham – hogy nem zárkóznak el a visszatéréstől.

A post shared by PROMIPOOL (@promipool) on

Kedden a 42 éves énekesnő egy amerikai tévéműsorban kottyintotta el, hogy bizony aktívan részt fog venni csapatával a jeles kézfogón, pedig titokban illett volna még tartania a nagy hírt. A 36 éves Markle-ről már korábban kiderült, hogy csípte a fűszeres csajokat, a 33 éves brit herceg pedig 1997-ben találkozott is a lányokkal az ominózus koncertet követően.

Loni Love kérdésére, miszerint tudja-e Mel, kik lesznek jelen az esküvőn, így válaszolt:

Én ott leszek, az biztos… nem tudom, ezt elmondhattam volna-e. Mi öten, mint a Spice Girls, megjelenünk majd. Őszinteségi rohamom volna..?

Örömében a karjait a levegőbe dobta, mikor rákérdeztek, hogy énekelni is fognak-e:

Na, most kéne abbahagynom, különben ki leszek rúgva.

Még annyit azért a nézők orrára kötött, hogy a meghívók már ki lettek küldve, de további részletekkel tényleg nem szolgálhat.

Az év esküvőjére május 19-én kerül sor Windsorban, melynek forgatókönyvéről még nem sokat lehet tudni. Az alig három hónap múlva esedékes ceremóniára például nemrégiben még Sir Elton John sem tudta, egyáltalán kap-e invitációt.

via GIPHY

A királyi családdal közeli barátságot ápoló énekes mindenestre már lemondott pár koncertet, melyek az akkor esedékes időszakra estek volna. Május 18 és 19-én ugyanis a 70 éves zenész a las vegasi Caesars Palace-ban játszhatna, de inkább nem kockáztatja azt a hétvégét.

Egy közeli forrás szerint a Geri Horner is lelkes:

Szerinte fantasztikus lehetőség a királyi esküvőre összeállni. Úgy gondolta, fel kellene ajánlaniuk ezt a híres pár számára.

A 45 éves Ginger Spice „nagyon angol” dolognak tartja, hogy újra fellépjenek ők öten. Ehhez, mint az identitásuk fontos részéhez ragaszkodnak, melyet tökéletesen kifejezne a rangos eseményen való megjelenésük is.

A post shared by Spice Girls (@spicegirlsvideos) on

Jelenleg a lányok próbálják összehangolni prioritásaikat, mert az utóbbi két évtized nem múlt el náluk sem nyomtalanul. Geri szavaival:

A közös alap az, hogy szeretnénk a rajongókat szórakoztatni, illetve a tapasztalatainkat megosztani az emberekkel.

Victoria, azaz Posh Spice a Daily Mail szerint élesebben fogalmaz:

Turnézni nem fogunk, az biztos.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló