Zene

Ed Sheeran filmezni akar, de sosem randizott Taylor Swifttel

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.09 | 08:33

Indie romkom a szíve vágya, meg egy fiúbandában is gondolkodik.

Rengeteg terve van a brit dalszerző-énekesnek: egy picit hátrébb lépne a zeneipartól, hogy a mozgóképes műfajban is kipróbálja magát. Első körben egy Richard Curtis-stílusú filmet említ az NME hasábjain:

Olyan mozira gondolok, amelynek én jegyezném a zenéjét, és szerepelnék is benne. Ha megnézek egy olyan filmet, mint például a Notting Hill vagy a Once, akkor e kettő keveréke kiindulási alapnak meg is felelne.

Egy teljes albumot azért nem írna a tervezett filmjéhez, de az eddigi dalaiból válogatna jó párat a mozijába. Már több filmes szakemberrel tárgyal, és tervei szerint teljesen ismeretlen arcokat szerepeltetne:

Alacsony költségvetésű, független brit film a vágyam.

Azt is elmesélte, hogy még egy fiúbanda ötletével is kacérkodik:

Három-négy fiút összeszednék, együtt szereznénk dalokat és stadionokban turnéznának velem.

A 26 éves vörös popsztár írt már korábban pár számot Justin Bieber, a One Direction vagy Taylor Swift részére is. Az új albumával Spotify-rekordot elért előadó az utóbbi kollegina kapcsán említette meg, hogy az nem igaz, hogy ők valaha is randiztak volna. Bár az amerikai énekesnő előnyben részesíti a szigetországi férfiakat, ez a pletyka csak a lusta újságírók agyának szüleménye.

Még 2013-ban turnéztak egyébként együtt, Swift Red elnevezésű koncertkörútján. Azóta is volt már közös munkájuk, de csak mint jóbarátok találkoztak.

Akkor egy esetlen, 22 éves kiskölyök voltam, aki Amerika legnagyobb sztárjával léptem fel. Swift híres barátai közé kerültem: olyan helyzetekben találtam magam, hogy csak lestem.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.