Zene

Hiányzik a Dürer Kert? Vásárolj tőlük menő cuccokat, így támogathatod őket!

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.12 | 17:48

A ruhákat a legmenőbb budapesti designerek és tetoválók tervezték.

Bands Through The Lens
A Dürer az alábbi posztot tette közzé Facebook-oldalán:
“Kedves Vendégeink!
Amióta nyilvánosságra került, hogy a Dürer Kertnek költöznie kell az Ajtósiról, hihetetlen sok pozitív energiát, támogatást kaptunk tőletek – a közönségünktől -, a zenekaroktól, a szervezőktől és partnereinktől.
Sokan kérdezték, hogyan tudnának anyagilag támogatni minket. Úgy gondoltuk, a legméltóbb módja ennek, ha a hozzájáruló is kap valamit cserében. Így megkerestünk néhány művészt, akik a Dürert fontosnak tartják, akik akár zenekaraikkal játszottak nálunk az évek alatt, vagy a Dürer Kertben futó programok plakátjait és flyereit tervezték; most megkeresésünkre nagylelkűen válaszoltak és készítettek pár egyedi, különleges grafikát, amiket a Dürer Kertet támogató merch gyártásához felajánlottak. A művészek: Borbás Róbert (Grindesign), Hujber Áron (Studio VAN), Kókai Barnabás (Barber’s Art), Farkasinszki Bence (Benze), Miklósy Krisztián (Quixotic), Borbás Márton (harom.studio).
A termékeket az alábbi webshopban tekinthetitek meg és itt tudtok előrendelést is leadni. Az általatok megvásárolt merch teljes haszna az új Dürer Kert felépítésére lesz fordítva – aminek pontos helyét 2021. március 31-ig bejelentjük -, így minden darabbal hozzájárultok, hogy a továbbélő Dürer a lehető legméltóbb, legjobb utódja legyen kedvenc helyeteknek. A merch gyártásában, szállításában, a webshop létrehozásában és kezelésében hatalmas segítséget kapunk az Empire Merch-től és a Tixatól, amiért nagyon hálásak vagyunk.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.