Zene

Ariana Grande és Nicki Minaj együtt került bajba?

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.30 | 11:35

Nem cicaharc tört ki, sajnos plágiumgyanús a közös daluk. A Side To Side miatt az énekesnők még bíróságra is járogathatnak.

Ariana Grande 2016-os, fülledt reggae-pop slágerében Nicki Minaj vendégeskedett, a közös dal viszont egy égbekiáltó nyúlásnak tűnik. Legalábbis egy új kereset szerint a Side To Side eredetileg egy texasi férfi szerzeménye lehet. Christopher R. O’Connor azt állítja, hogy Grande albumának, a Dangerous Womannek ezen tétele szinte megegyezik az ő „J5 (T6)” című kompozíciójával. A dalszerző szerint valaki az UMG lemezkiadónál felfedezte a számát, majd szemrebbenés nélkül odaadta a sztárpárosnak.

O’Connor már a szerzői jogok megsértése miatt meg is kereste a kiadót, de egyelőre csak be kellett küldenie a demóját, más nem történt. Szerinte ilyen alapon más dallamai is veszélyben lehetnek – nem szeretné a label további sztárjaitól – Taylor Swift vagy Mike Shinoda kaliberű művészekről beszélünk – viszonthallani kompozícióit, úgy, hogy közben egy fillért sem lát belőle. Egyelőre az UMG-t perli, nem magukat a már milliárdos (!) nézettséget produkáló előadókat, teszi hozzá a TMZ.

A dal állítólagos “eredetije” itt hallgatható meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló