Zene

Ügyesen trollkodott Colbert műsorában a Green Day

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.05 | 10:03

Hajlandóak voltak a neves tévés nótáját is elhúzni, és még pénzt sem kértek tőle. De azért megpróbálták!

Stephen Colbert kedvence a Good Riddance, melynek jólfésült változatát hajlandó volt előadni a mostanság is gyakran botrányba keveredő, szókimondó amerikai punkrock csapat. A tábortüzes hangulatú, akusztikus felvételen maga Colbert is hallatja hangját, felnőtt tartalom pedig nyomokban sem lelhető fel. A Camptown Races című, Stephen Foster-klasszikusra viszont annál explicitebben utaltak Billie Joe Armstrongék, melyet itt Johnny Cash ad elő:

Ez az együttműködés az előfutára egy olyan sorozatnak a The Late Shown belül, ahol vállalható szövegekkel énekelhetik a sztárok kedvenc dalaikat.

Nagy rajongójuk vagyok, és velem kiegészülve mi vagyunk a Green Beans. Megkértem őket, ugyan énekeljék már el a kedvenc számomat. Azt mondták, semmi akadálya, ha fizetek érte. Na azt már nem!

humorizált a műsorvezető, aztán csak megtalálták a közös hangot. Az idén húsz éves dal feldolgozásáról készült alábbi felvétel egy kedvcsináló, ugyanis további, kulisszák mögötti dal is rögzítésre került, melyek a műsor oldalán elérhetőek – számol be a Rolling Stone.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.