Zene

Donald Gloverrel állt össze Rihanna, hogy Kubában forgasson egy titokzatos filmet

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.09 | 15:18

A Coachellán, és a Youtube-on élőben debütál a kaland gyümölcse.

Donald Glover fogja vinni a show-t az idei Coachellán, aki egy különleges filmmel is jelentkezik. Guava Island a friss mozi címe, melyben Rihanna is felbukkan, és a Palm Springsben nemsokára kezdődő fesztiválról élőben is fogják a művet közvetíteni.

Az a Hiro Murai rendezte, aki dolgozott már együtt a Grammy-díjas rapper-komikussal, még az Atlanta idején, de a korszakos This Is America című klipben is benne volt a keze. A Guava Islandben a Fekete Párducból ismerős Letitia Wright is szerepet kapott.

via GIPHY

Már novemberben láthattak egy kis kedvcsinálót a filmből az új-zélandi Pharos Fesztivál résztvevői. Ott egy Rihannás részt játszottak be, melyből kiderül, hogy szerelmi szál szövődik a 35 éves Glover és a 30-at betöltött barbadosi énekesnő közt.

Egy élelmes jelenlévő a telefonjával gyorsan felvette, amit látott, de azóta semmi más sem szivárgott ki a rapper Kubában forgott projektjéből. Az április 12-13-as, illetve az azt követő hétvégén lehull a lepel, és livestream által akár mi is részesei lehetünk a moziélménynek, akárcsak Childish Gambino fellépésének, egy sor A-vonalas zenész mellett – teszi hozzá a Vice.

 

View this post on Instagram

 

we shine brighter in the dark #pixeldanceoff #ad

A post shared by Donald Glover (@childishgambino) on

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.