Zene

Kanye West perel, csaláshoz hamisították az aláírását

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.17 | 12:10

Ye kézjegyével látta el az ominózus dokumentumot Malik Yusef, aki más hírességeket is csőbe húzott.

Kanye Westet csúnyán átrázta egy korábbi kollégája-barátja, ha igazak a hírek. Malik Yusef, akivel a G.O.O.D. music kiadót is együtt vitte a rapper, úgy jutott némi mellékes jövedelemhez, hogy Ye helyett írt alá.

 

View this post on Instagram

 

Morning ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A Gentle Monster nevű, napszemüvegekkel foglalkozó koreai divatcég 2,5 millió dollárt ajánlott fel előzetesen West képviselete számára, hogy a rapper készítsen egy videót a cégnek. Yusef be is ígért egy személyes találkozót, és kifelé úgy tűnt, hogy Ye is benne van a dologban. De utólag derült ki, hogy Kim Kardashian férjének fogalma sem volt arról, mi folyik a háta mögött.

Ráadásul Yusef nagyban játszott: hasonló csalásba keverte Pharrellt és Jaden Smith-t is. A GM szerint a férfi az átverést alaposan kitervelte: kilenc hónapig elhúzódott az ügy, miközben a hamis aláírás mellett egy kamu előszámla is született.

Februárban küldött Yusef egy videót is a cégnek, amivel nem igazán volt elégedett a megrendelő. Pedig a stáblista szerint a zenei munkálatokat maga Kanye és Pharrell végezte. Mégis nyilvánosságra került a klip, Kanye neve alatt, mire villámcsapásként érkezett az egyébként jogi tanulmányokat folytató Kim Kardashian tweetje:

A férjemnek semmi köze ehhez a dalhoz!

Ekkor a GM visszavonta a reklámfilmet. Yusef nem először élt vissza Kanye nevével – szintén februárban hamisította oda a rapper aláírását egy megállapodásra, mely a Philipp Plein NY Fashion Week-es műsora kapcsán létesült. A beígért fellépés nem történt meg, ám Yusef tömött zsebbel távozott. De nem jutott messzire, teszi hozzá a TMZ.

 

View this post on Instagram

 

SUNDAYSERVICE.COM

A post shared by Kanye Sunday Services (@kanyesundayservices) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.