Zene

Élőzz a Strand Fesztiválról! Légy a nuus.hu bulizó videóriportere!

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.14 | 13:49

Készíts egy meggyőző videót, küldd el nekünk, és ott lehetsz a Strand Fesztiválon, ahol te lehetsz a nuus.hu videóriportere!

Bírnád, ha te mutathatnád be, hogy milyen a Strand Fesztivál?

És közben szívesen beszámolnál élőben a világnak arról, hogy mennyire jól pörög a buli? Akkor készíts egy videót arról, hogy miért téged küldjünk el idén a nyáron a Strand fesztiválra! Mutasd meg azt is, hogyan gyúrsz rá a fesztiválszezonra! A kész videót aztán töltsd fel a saját YouTube csatornádra, és küldd el nekünk június 20-ig! A videókat ezen az oldalon várjuk!

A legjobb videó készítője belépőjegyet kap a Strand Fesztiválra, és még Európát is felfedezheti!

A VOLT-on a szórakozáson kívül csak egyetlen dolgod lesz: élő bejelentkezésekben megmutatni, hogyan csapatod a bulit! Emellett egy saját készítésű videót is várunk tőled, amit a Strand Fesztivál legjobb pillanataiból raksz össze. A videókat megszavaztatjuk a nuus.hu oldalon, és végül a legtöbb voksot kapó videóriportert két repülőjeggyel is megjutalmazzuk Európa bulifővárosaiba.

Elmondjuk, mi vár rád az idei Strand Fesztiválon!

Augusztus 23-26. között Zamárdiban gyűlik majd össze a fesztiválnép, hogy a nyár legvégét jó alaposan megnyomja. Az egy dolog, hogy ott a Balaton, ahol napközben csobbanhat az ember és regenerálódhat a partján, de este, és a fesztivál lényege mégis csak ez lenne, jobbnál jobb koncertek várják a bulizókat. Ott lesz Zamárdiban a hazai popzenei élet színe-java (pl. a Halott pénz, a Punnany Massif, a WellHello, az Irie Maffia, A Vad Fruttik, a Kiscsillag, a Margaret Island, a Mary Popkids, Szabó Balázs és Péterfy Bori), és olyan külföldi húzónevek is, mint többek között a Bastille, John Newman, Parov Stelar, az Icona Pop és Wilkinson. Innen már tényleg csak te hiányzol!

Kell ennél több ahhoz, hogy 2017 életed legjobb nyara legyen?

További információk itt: fesztival.nuus.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló