Zene

Csütörtök van, Wiz Khalifa napja – Szívós vagy indie?

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.10 | 12:20

A nap kérdése: szívós vagy indie?

Két-három koncerttel már ott vagy, mintha a Budapest Parkban, az A38-on vagy az Akvárium Klubban néznél meg egy koncertet, úgyhogy nézzük, csütörtökön mi az a két-három koncert, ami érdekes lehet. A nap kérdése, hogy szívós vagy esetleg indie? Akkor nézz körül ma a Szigeten!

Ha ez volt a jeled az oviban, hová menj?

Wiz Khalifa – Dan Panaitescu Nagyszínpad

21.30

A Nagyszínpadon a szívós hip-hop egyik királya, a legális fűzbizniszbe is nyakig merülő Wiz Khalifa lesz. őt láttuk már a VOLTon, és minden hip-hop koncert kicsit hakni, de itt jók az alapok, a szétvarrt igazi gettófigura kedvéért pedig igazán érdemes megnézni.

Lajkó Félix feat. Óperentzia – Ibis bemutatja: Világzenei Színpad

22.00

Sajnos nagyjából egyidőben van Wizzel, pedig beállós zene a legjobbik fajtából, elektronika, némi ethnóval beborulós alapokkal, és a súlyos víziókkal. Lajkó Félix bármikor és bárhol elszáll, és téged is magával visz.

Dimension – OTP BANK Színpad by A38

03.00

2000kib””’ott tizenhétben már nemcsak a tinik ugrálnak tört ütemekre, újra divat Dimension zenéje, és remek levezetés lehet, ahogy a tört ütemek egy angol DJ-től mindig is a legjobb hajnali opciók voltak a Szigeten.

Ha így érzed magad, hová menj?

Tom Odell – Dan Panaitescu Nagyszínpad

17.45

Ha az indie dolgok hoznak lázba, a héten megvolt neked is a teliholdkor alvajárás, a legjobb lesz Odell zenéjével kezdeni. Fehurcol egy koncertzongorát a színpadra, és meg vagy véve kilóra.

Kensington – OTP BANK Színpad by A38

Napjaink legfineszesebb slágereit többek között ők írják, menő és okos dalokat, miért ne táncolnál egy jót ma is rájuk?

 

30Y – Petőfi Rádió – Telekom VOLT Fesztivál Színpad

21.30

Alapozz egy kicsit, és mire megjön az este és nézz bele Beck Zoliék koncertjébe. A VOLTon megnéztük őket, és az elégikus és nagyszabású valami volt, érdemes belehallgatni. Az elejére érj oda, mert rohanhatsz tovább, elég sok koncertet kell ma megnézned.

The Vaccines – OTP BANK Színpad by A38

22.00

Ha sietsz még eléred a Vaccines koncertjét, ők is voltak már a Szigeten, pár éve tőlük várták, hogy majd ők lesznek az új Kills vagy legalábbis egy új Arénás, Nagyszínpados zenekar. Egyelőre nem így van. csekkolhatod, hogy jó úton járnak-e. A dalok jók, csalódni így se. úgy se fogsz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Megvan a következő Sztárboxos?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.