Zene

Hoppá, az új Slipknot-album máris vezeti a Billboard 200-as listát!

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.19 | 11:18

Legutóbb a Foo Fighters ért el hasonló keményrock-diadalt.

Volt már arra példa, hogy metál lemez, azon belül is Slipknot-album vezesse a Billboard 200-as listát – most a We Are Not Your Kind is képes volt erre. Az iowai különítmény eddigi hat lemezéből a harmadik jutott ilyen magasra: augusztus 15-ig bezárólag 118 ezer egységet szerzett, amiből 102 ezer a konkrét lemezeladás értéke.

Augusztus 9-én dobta piacra a Roadrunner Records a legutóbbi LP-t, mely a 2014-es .5: The Gray Chaptert követi. Az amerikai lemezeladást összetett skálán mérő Billboard a Slipknot teljesítményét augusztus 20-án hozza le a hivatalos honlapon. Legutóbb hasonló keményrock-bravúrt a Foo Fighters könyvelhetett el:

via GIPHY

a Concrete and Gold az első helyen nyitott a maga 127 ezer egységével, 2017 október 7-én. Most a második helyen Rick Ross áll, a Port of Miami 2 című anyaggal, a bronzérem pedig Trippie Redd „!” című lemezét illette. Múlt héten még Billie Eilish vezette a listát (When We All Fall Asleep, Where Do We Go?), aki után Ed Sheeran (No.6 Collaborations Project) következik az ötödik pozíción, teszi hozzá a Billboard.

 

View this post on Instagram

 

Stop by your local @target today and grab #WeAreNotYourKind. 🕷

A post shared by Slipknot (@slipknot) on

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.