Zene

Ariana Grande csak megcsinálta, a Sweetener is listavezető lett

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.27 | 11:36

A 25 éves popsztár ismét uralja a Billboard 200-at.

Ariana Grande negyedik albuma máris bejelentkezett a Billboard 200 csúcsára. A Sweetener már a 3. korong, amivel ezt a bravúrt végrehajtja a popsztár. Az augusztus 17-én napvilágot látott kiadvány dalai a manchesteri terrorcselekmény után íródtak; és a trauma után őszinte, érett dalok születtek az esküvő előtt álló, boldog díva tollából. A meglehetősen bonyolult mérés (fizikai album- és streaming-eladások összesítése) alapján az új lemez máris ezen az előkelő helyen végzett.

via GIPHY

Az augusztus 28-ai Billboard oldalak fogják lehozni a hivatalos eredményt, mely szépen beillik az énekesnő által eddig leírt pályaívbe, melyet a 2014-es második lemez, a My Everything, illetve a 2013-as debüt, a Yours Truly fémjelez.

ʇɥƃᴉuoʇ n ǝǝs

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Egyedül a Dangerous Woman nem vitte át a lécet: 2016 júniusában az ezüstérmet érdemelte „csak” ki – ekkor Drake vitte a prímet a Views c. albumával, mely ugyanazt a kiadót erősítette. Viszont mostmár a

Legjobb női popelőadó streaming hete

is Grande győzelmét hirdeti: 126,7 millió audio streammel, melynél csak a hip-hop előadó lányok teljesítenek jobban.

Ari a Billboard csúcsáról Travis Scottot taszította le, aki két hétig csücsült az első helyen. Felfelé jön Nicki Minaj, illetve Aretha Franklin válogatása is, teszi hozzá a Billboard.

?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.