Zene

Ariana Grande 25 éves lett, és bizony a csúcson van

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.26 | 11:13

Esküvő vagy turné? Mit tervez az énekesnő és komikus párja?

Június 26-án tölti be a 25. életévét a No Tears Left to Cry énekesnője, aki már 10 éve van a szakmában. Ariana Grande a Broadway színpadán kezdte: a 13 című darabban lépett fel, majd a Nickelodeon egyik sorozata révén beköltözött a legtöbb háztartásba.

via GIPHY

Kiskori álmát, hogy popsztár legyen, is beteljesítette aztán: rengetegszer nyilatkozta, hogy zenei karrierre vágyik. 2013-ban, a Yours Truly című debütalbummal szándéka meg is valósult; melyet egy évre rá a My Everything követett. A Dangerous Woman című korongon pedig már Nicki Minaj és Macy Gray is vendégeskedett.

A negyedik LP mostanában készül, és augusztus 17-re ígéri a művésznő a Sweetener megjelenését.

 

Magánélet

Erősen indult az év, ugyanis pár hét együtt járás után Pete Davidson már gyűrűt is húzott Ari ujjára. A Saturday Night Live komikusa 93 ezer dollárt érő brilliánssal díszített ékszert csináltatott az eljegyzésre.

Mintha megnyertem volna egy versenyt, olyan érzés.

nyilatkozta a 24 éves vőlegény.

A kézfogó után a párocska egy menő new yorki apartmanba cuccolt be, melyet nagy lelkesedéssel, együtt rendeznek be. Az öt háló- és fürdőszobás lakás Chelsea-ben található.

Szexizés

Eközben Grande jó üzletasszony maradt: egy új, érzéki illatú parfümmel is előáll, mely levendula, lédús körte és ínycsiklandó bergamot alapú, meghintve egy csipet kókusszal és vaníliával. A védjegyeként lófarkat hordó, ám hajszínét gyakran változtató énekesnő továbbra is a dögös csajszi imidzsét viszi, melyre kedvese is ráerősít:

A világ legforróbb nője

és hasonló kommentek formájában.

what the actual fuck ?

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

Esküvő?

Minderre még egy lapáttal rátenni csak egy puccos esküvő tudna. De nem kapkodják el, a pár hosszú jegyességet tervez. Pedig Grande kislány kora óta forgatja már a fejében a nagy nap részleteit.

15 évesen már kész terve volt a férjhez menésre. Romantikus álmokat szőtt, és elmondta barátainak, hogy azt várja, hogy megtalálja az igazit. Téli esküvőt akart, a mesés táj miatt, mi pedig kinevettük ezért.

meséli egy, az énekesnőhöz közel álló forrás. De ahogyan az egybekelésről sincs még konkrét hír, úgy egy közelgő turnéra sem utalt még az egykori floridai lány, teszi hozzá az ET online.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.