Zene

Bobby Brown szerint Kanye West menthetetlenül bunkó

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.28 | 07:21

A néhai díva droggal-alkohollal teleszórt fürdőjének fotóját felhasználni - nem szép dolog.

Bobby Brown kifakadt a Profile című műsorban:

A buta emberek azok buta emberek, amíg csak rá nem ébrednek a saját bunkó mivoltukra.

Ehhez a felismeréshez járulna hozzá Whitney Houston hajdani férjének sommás véleménye, aki Kanye West egyik tavaszi húzásán dühödött fel.

Kim Kardashian férje, a 41 éves rapper-producer egy olyan fénykép jogát szerezte meg kereskedelmi célra, mely a 2012-ben elhunyt, sokszoros Grammy-díjas díva fürdőszobájában készült. A drogokkal rendszeresen élő Houston alkoholtól is ragacsos budoárjának – ahol egyébként holtan találták – beszédes képe díszelgett Pusha T lemezborítóján, aki West kiadójához tartozik.

Augusztus 26-án este a 49 éves Brown nem hagyta szó nélkül ezt a tapintatlan húzást, mely máig kihat; potom 85 ezer dollárt fizetett West az ominózus felvételért. Májusban már volt szó a sajtóban az erkölcsileg kétes üzletről, ekkor Brown szó szerint őrültnek nevezte a kollégát. Addig nem is tudott West viselt dolgairól, mert az életben inkább a pozitív, nagyszabású és szép dolgokat kereste, de aztán valaki felhívta a figyelmet a 2018 május 25-én megjelent, Daytona című album vizuáljára.

via GIPHY

A veterán énekes szerint rendkívül

rosszízű és tiszteletlen

dolog született, de mit is várhatunk Kanye Westtől, aki úgy látszik, képtelen megváltozni?

Amíg távol tartja magát tőlem, addig van biztonságban.

fenyegetőzik az erőszakos életvitele miatt már korábban előállított férfi, akiről The Bobby Brown Story címmel nemsokára egy minisorozat is látható lesz, még a zűrös házas éveikből.

Sosem bántottam Whitneyt, csak egyszer történt köztünk egy véletlen baleset.

mentegetőzik az énekes, aki 1992-től 2007-ig volt a díva házastársa, és 2003-ban egyszer egy eldurvult veszekedés miatt ki kellett hozzájuk hívni a rendőrséget. A hatósági jelentésből semmi konkrét sem derült ki, és Brown azóta határozottan fel is lépett a családon belüli erőszak ellen.

Ráadásul menedéket is nyitott a bántalmazás elől menekülőknek, melyet a már nem élő lánya, Bobbi Kristina után nevezett el.

A lányom már nincs köztünk. És nem akarom, hogy bárki más is elveszítse a gyermekét, családon belüli erőszak miatt.

A 2007-től az anyjánál nevelkedő Bobbi Kristina Brownt eszméletlenül találták 2015 januárjában a georgiai házának fürdőkádjában.

Fél évvel később, mindössze 22 évesen, tüdőgyulladás miatt halt meg egy hospice házban; és a tragédia okaként a kábítószer túladagolás gyanúja szintén felmerült. A hivatalos jelentés viszont nem tette egyértelművé, hogy baleset történt-e, vagy esetleg önkezűség is lehetett a dologban – teszi hozzá a BuzzFeedNews.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló