Celeb

Hogy mi? Kanye West anyja gyilkosát lemezborítóra tenné, méghozzá szeretetből

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.30 | 11:14

A világbékéért gyakorolja a Grammy-díjas sztár a megbocsátás aktusát. Love Everyone!

Kanye West azt a férfit rakná új lemezének borítójára, akit felelősnek tart édesanyja elvesztéséért. A sokszoros Grammy-díjas rapper így nyilvánítja ki, hogy képes volt megbocsátani a plasztikai sebészként dolgozó illetőnek.

West a Jan Adams nevű doki képe mellé még egy üzenetváltást is rátenne a borítóra, mely a rapper és egy „Wes” nevű személy közt zajlott. Mindezt a

Love Everyone.

jegyében: Szeress mindenkit – ez lesz ugyanis a következő albumának címe.

Adams még 2007-ben végzett zsírleszívással egybekötött mellkisebbítő műtétet Donda testén. West anyja egy nappal a beavatkozás után, otthon huny el, és a halottkém szerint a szívkoszorúér problémát egyértelműen a sebészeti eljárás okozta.

A legfontosabb, hogy az emberek száműzzék a szívükből a gyűlöletet.

– véli a rapper, aki szavainak eképpen ad súlyt.

Bocsáss meg és ne gyűlölj többé.

így nyújt olajágat Adams felé, akivel feltett szándéka, hogy találkozzon és beszélgessenek. Kanye korábbi tweetjében kihívást intézett az emberek felé: menjenek oda egy haragosukhoz, és mondják neki azt, hogy szeretik.

Szerinte annyira elmérgesedett a helyzet a közösségi és a hagyományos médiában is, hogy a küszöbön van a harmadik világháború. Rá kell nyílnia a társadalom szemének, mi folyik a bolygónkon. Jó példaként említette meg Észak- és Dél-Korea vezetőinek összeborulását: ő ugyanígy szeretné átölelni a sebészt, teszi hozzá a TMZ.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.