Zene

Mit keres Taylor Swift egy üvegkalitkában? – 5 új videóklip, amit látni kell

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.29 | 14:18

Legújabb sorozatunkban minden héten mutatunk néhány vadonatúj klipet, amit nagy hiba lenne kihagyni. Most Taylor Swift, Calvin Harris, Zola Jesus, a Spoon és Péterfy Bori van soron.

Taylor Swift: …Ready For It?

Az énekesnő új klipje voltaképpen egy monumentális sci-fi rövidfilm, amelyben Taylor az összes oldalát megmutatja: a gonoszt, a saját maga ellen küzdő robotot, a szuperhőst és az unikornison fehér lovon ülő, kedves kislányt. Mindezt egy olyan videóban, amely a Szárnyas fejvadász és a Páncélba zárt szellem vizualitását gyúrta össze elég meggyőzően.

Calvin Harris feat. Kehlani & Lil Yachty: Faking It

Taylor Swift exe, Calvin Harris is ezen a héten jött ki legújabb klipjével, amelyben a két főszereplő (a dalban közreműködő énekesnő, Kehlani és a rapper, Lil Yachty) különböző jégszobrok és állatok mellett pózol. Erre szokták azt mondani, hogy tisztességes, iparos munka.

Zola Jesus: Siphon

A szeptemberben az Okovi című új albummal jelentkező énekesnő új klipje az öngyilkosság témáját dolgozza fel, és arról szól, hogy az ismerősök és barátok hogyan próbálnak meg lebeszélni valakit arról, hogy végezzen önmagával. A súlyos témához súlyos videóklip készült Zia Anger rendezésében: voltaképpen az énekesnőt látjuk egész végig egy kameraállásból, de aztán egyre távolodik a kamera, és egyre több minden történik – de felesleges ezt leírni, inkább meg kell nézni a videót.

Spoon: Do I Have To Talk You Into It

Bizony, bizony: a Spoon zenekar lenyúlta a mi lányunk, Csemer Boglárka ötletét! Legalábbis nagyon hasonló ez a klip a mi lányunk videójához: itt is az énekes arca kerül a Photoshop kezelése alá, és itt is hasonlóan oldják meg a vizuális trükköket, mint a mi lányunk videójában. De nyugalom, a terv nem jött be: ezt a videót még alig 100 ezren látták, szóval valószínűleg soha nem fogja utolérni a Parfüm 10 milliós nézettségét. Köszönjük a Spoonnak és a rendezőnek, Brook Lindernek, ügyes próbálkozás volt!

Péterfy Bori & Love Band: Lakatlan sziget

Az idén tizedik szülinapját ünneplő zenekar legújabb klipjében a kilencvenes évek kézikamerás stílusában forgattak egy klipet, a soroksári erdőben és lakótelepen. Főleg egy lakás fürdőszobájában, illetve egy stégen játszódik a videó, ahol szinte mindenhonnan hullanak a virágszirmok, a növények pedig festékes dobozból nőnek ki és az is kiderül, hogy mi az a púrhabszex. Ráadásként karaoke feliratot is kapott a videó, amelyet Liter Zsófi rendezett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.