Zene

Egyperces adagokban csepegteti új albumát a Kasabian

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.28 | 08:04

Karácsonykor a brit zenekar bő egypercnyi részletet osztott meg a Soundcloudon a készülő hatodik nagylemezük egyik dalából. Talán egy intro részlete lehet, de bő egy percnyi gyönyör a rajongóknak.

A Kasabian utoljára 2014-ben adott ki egy egészen remek nagylemezt 48:13 címmel, azóta viszonylag nagy a csend körülöttük.

Idén nyáron kezdték el csepegtetni az első infókat a zenekar hatodik albumáról. Megtudtuk, hogy más lesz, mint az előző, visszakanyarodnak a gitárosabb gyökereikhez, inspirációs forrásként megjelölték a Nirvana-t, David Bowie-t és Bruce Springsteen-t. Pár új dal címét is felfedték, sőt a Put Your Life On It-et elő is adták a közönség előtt.

Aztán bejelentették, hogy 2017 nyarán turnézni indulnak. Júliusban kezdenek Olaszországban, majd fellépnek még néhány európai és brit helyszínen. Ennek kapcsán röppent fel a hír, hogy esetleg ők lesznek a Reading és a Leeds fesztiválok headliner-ei, de a zenekar managementje erre annyit válaszolt, hogy a Kasabian a hatodik nagylemeze munkálataira koncentrál jelen pillanatban.

Most pedig megosztották az ünnep alkalmából az egyik új daluk egy apró kis részletét (intróját?). A szösszenet kifejezetten jól cseng, és az arra adott rajongói reakciók is lelkesek. Úgyhogy most már még jobban várjuk az új albumot. Azt viszont nem tudni, hogy a címként megjelölt Pressie a dal valódi címe, vagy csak munkacím.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló