Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Femin

Ez a tinilány iPhone-ért árulta a szüzességét, csúnya ügy lett belőle

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.17 | 10:49

A kínai tini iPhone 8-at szeretett volna a testével szerezni, de sokkot kapott.

Az Unilad számol be arról az esetről, mely során egy 17 éves lány azzal ment el egy hotelbe, hogy túladjon a szüzességén. Cserébe egy iPhone 8-at remélt, de a Xiao Chen becenevű tini frászt kapott attól, ami az este folyamán történt.

Több félmeztelen férfi rontott ki a fürdőszobából, és az ágyhoz szorították a lánykát. Ekkor a dolgok még bizarrabb fordulatot vettek: a pekingi vlogger, Nana közbelépett, és elküldte a pasasokat.

Kiderült, hogy egy megrendezett jelenetről volt szó: Nana Henying (ami mandarinul Kemény Nanát jelent) szervezte a légyottot is, hogy emlékezetes leckét adjon a naiv lánynak. A vlogger korábban egy interjút készített Chennel, egy gazdag ügyfél titkárnőjének adva ki magát. Azon a teaházi beszélgetésen a lány elárulta, hogy egy barátnője úgy jutott könnyen pénzhez, hogy egy gazdag idegennel egy jelentős összegért cserébe feküdt le.

Ekkor bökte ki a tini, hogy ehhez a módszerhez fog folyamodni, mert

Minden barátomnak már iPhone 8-a van, és nekem is kell egy.

Nana, aki videójában a közösségi élet visszásságaival foglalkozik, óvatosan megpróbálta lebeszélni a lányt a tervéről, de Chen addigra már ragaszkodott az elképzeléséhez.

Semmi mást sem kell tennem, csak odafeküdnöm, és akkor mindketten megkapjuk, amit akarunk. Már elszántam magam rá.

Ekkor Nana 57 fontnyi előleget ad neki, majd megegyeztek a találkozó helyét és időpontját illetően. A lány nem is sejtette, hogy nyilvános precedens lesz az ügyből.

Chen korábban egy online fórumon tette meg ajánlatát, és 2287 font (közel 800 ezer forint) körüli összeget remélt leendő liliomtiprójától. A jelenet akkor indul be, amikor az állítólagos „ügyfél” az ágyon ülve mutatja meg az áhított készüléket, hogy a lány bizalmát elnyerje. Abban a pillanatban robog ki még három férfi a fürdőből, egyikük kamerával a kezében, azt harsogva, hogy

Szórakozzunk egy kicsit!

Már épp lefogják, hogy megerőszakolják, mikor a vlogger közbelép:

Frászt kaptál? Most már késő! Nem éri meg eladni magadat egy telefonért!

A férfiak távoznak, majd Nana leül a lánnyal megbeszélni a történteket. A közzé tett videó eléggé megosztja a nézőket: sokak szerint egy létező jelenségről rántja le a leplet, míg mások megrendezettnek tartják az egészet, beleértve az összes karaktert. Az biztos, hogy nagyon felkavaró és egyáltalán nem méltányos módja ez a figyelem felhívásának.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.