Mobiltech

Ennyivel gyorsabb az iPhone 8 töltője az iPhone 7-nél

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.12 | 18:15

Megtudtuk, mennyivel jobb a friss iPhone töltője, mint a tavalyi modellé - az alábbi teszből kiderül!

Pontosan egy hónappal ezelőtt mutatta be az Apple legújabb csúcstelefonjait, amelyeket már vezeték nélküli töltővel is lehet használni. A Mashable azonban most a vezetékes töltés gyorsaságát tesztelte, és összehasonlították az iPhone 7 Plus és az iPhone 8 Plus modelleket. Azért csinálták végig ezt a kísérletet, mert a YouTube-on pár napja megjelent ez a tesztvideó, amely azt állította, hogy az iPhone 8 Plus gyorstöltése csak egy vicc, és a korábbi modell sokkal jobban teljesít, mint a vadiúj verzió.

A tesztből kiderült, hogy az iPhone 7 Plus csaknem olyan gyorsan tölt fel, mint az iPhone 8 Plus. Az utóbbi készülék 45 százalékra töltött fel 35 perc alatt, míg a hetes iPhone 42 százalékig ment fel, és különben is a friss modell megbukott a teszten, mert a hetedik generációs készülék sokkal gyorsabban tölt fel – állította a XEETECHCARE nevű user.

Ezután a Mashable elvégezte a saját tesztjét, és bizony ők teljesen más eredményeket értek el, mint a fenti Youtuber. A teszthez az Apple saját 29 wattos adapterét használták mindkét telefon esetében. Mindkét készülék teljesen le volt merülve, nulla százalékról indult a kísérlet, és mindkét esetben kiváló állapotban lévő tápegységet használtak a töltéshez.

Végül az alábbi eredmények születtek a tesztben:

iPhone 8 Plus

  • 27 százalék 15 perc alatt
  • 54 százalék 30 perc alatt

iPhone 7 Plus

  • 15 százalék 15 perc alatt
  • 29 százalék 30 perc alatt

Azt is tesztelték a videóban, hogy mennyi idő alatt tölt fel teljesen a két telefon.

iPhone 8 Plus

1 óra 50 perc alatt ment fel 100 százalékra

iPhone 7 Plus

2 óra 32 perc alatt lett 100 százalékos

Szóval az a tanulság, hogy az Apple nem hazudik, és nem szabad hinni minden videós tesztnek, amit a YouTube felhasználók osztanak meg a neten. Ha tényleg gyorsan feltöltő okostelefont szeretnél magadnak, akkor az iPhone 8 Plus a legjobb választás.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló