Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Három férfival szexelt egyszerre, teljesen szétcsúszott az élete

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.19 | 18:48
  • trendindex: 7

Teherbe esett, a barátja pedig azt hiszi, hogy az övé.

(kép: 123rf)

“35 éves vagyok, és tudom hogy több eszem kéne, hogy legyen. Csodás férjem van, akivel van egy 8 éves fiúnk és egy 10 éves lányunk. Komolyan, semmi többre nem vágyom.

Négy barátnőm elhívott kiruccanni a Kanári-szigetekre, közülük ketten szinglik és ketten elváltak, a férjem bíztatott is, hogy tartsak velük. Olyan volt, mintha újra 20 éves lennék. Találkoztunk egy csapat férfival, akik már közel voltak a 30-hoz, ők is bulizni érkeztek.

Nagyon sokat ittunk, majd sétáltunk a parton, ahol az egyikük rátette a kezét a vállamra, majd a fülembe súgta, hogy gyönyörű vagyok, a legjobb nő a csapatban. Visszahívott a szobájába, vele tartottam, természetesen szex lett a vége. Ezután még két pasival szexeltem, és biztonságban éreztem magam, ugyanis szedtem fogamzásgátlót, ami nem hatott.

Most terhes vagyok, a férjém pedig úgy hiszi, az övé, de én azt sem tudom, ki az apa. Színt kéne vallanom?”

Ezt a levelet írta egy nő a The Sun terapeutájának, aki válaszolt is:

“Először is beszélj a nőgyógyászoddal, hogy kiderüljön, mikor estél teherbe. Könnyen lehet, hogy tényleg a férjedé a gyerek. Ha úgy döntesz, hogy nem mondod el a férjednek, örökre magadban kell tartanod, és meg kell bizonyosodj arról, hogy a barátaid is tartják a szájukat. A másik esetben nagyon rossz következményei lesznek a családodra nézve.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló