Bulvár

Nem futotta albérletre, a fészerbe költözött a fiatal lány, és imádja!

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.20 | 08:18

A szülőktől való függetlenedés és az önálló lakhatás sokak számára jelent kihívást - nem csak Magyarországon, Amerikában is. Ezt a problémát küszöbölte ki egy talpraesett fiatal egyetemista.

@aniahhhhwarne♬ Pull Yourself Together – H

A népszerű TikTok-csatornát üzemeltető Aniah úgy döntött, elköltözik a szüleitől, de azért annyira mégsem. Tudniillik, fogta magát, a családja segítségével felújította a szülei hangulatos kertjében fekvő fészert, és most ott él, mint Marci Hevesen.

Aniah persze rengeteg kritikát kap életmódja miatt: konkrétan azért, mert Amerikában ugye fészekelhagyók a fiatalok, cikinek számít, aki a 18. születésnapja után még a szüleivel él. “Könnyű így, hogy anya-apa pénzel” – ez az egyik oldal a véleménye. A másik oldal inkább a szülőket kárhoztatja, akik szerintük “úgy bánnak a lányukkal, mint egy kutyával, egy kertben tartják, egy kutyaólban”.

Aniah-t persze egyik oldal sem érdekli, ő imádja hippi életstílusát. A kis épíményben mindene megvan, amire szüksége lehet – igaz, fürdeni a szülői házba jár, és konyha is csak ott van. A szuperül átalakított fészerért valósággal rajong, és azt is nagyon élvezi, hogy így elég megkeresnie a tandíjravalót, a fennmaradó időben pedig a jövőjét építheti a túléléshez szükséges gürizés helyett.

@aniahhhhwarnepov: the tree outside of my shed

Akárhogy is, tény, hogy menő a kéró!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló