Autó

Sosem gondoltuk volna, hogy ilyen trehány módon rakják össze a Teslákat

Rekord mennyiségű kocsit gyártott a Tesla 2019 második negyedévében, összesen 72531 Model 3 gördült le a gyártósorokról.

Tehát sikerült felpörgetniük a gyártást, amihez a gyárak mellé sátrakat is felhúztak, ezekben is kocsikat szereltek össze. Most megszólalt egy csapat alkalmazott, akik ilyen sátrakban dolgoztak:

Szigetelőszalaggal javítottunk műanyag alkatrészeket, például borításokat. A sátorban nagyon meleg volt, ahova dőlt be az erdőtüzek füstje.

Természetesen megszólalt a Tesla is, a cég szóvivője szerint félrevezető, amit ezek a dolgozók mondtak, és nem ilyen alkatrészekből rakják össze a kocsikat, a Teslánál dolgozni pedig nem ilyen. Egyáltalán nem is lenne szabad szigetelőszalaggal megoldaniuk ilyen hibákat, a munkakörülményekről pedig azt mondta, hogy igyekeznek a lehető legjobbá tenni az emberek számára, viszont keményen kellett dolgozniuk.

Arról is beszámoltak az alkalmazottak, hogy némelyik autóból hiányzik egy-egy csavar. A szóvivő válasza erre az volt, hogy nagyon komolyan átnézik a kész kocsikat, szóval ilyen nem fordulhat elő.

Címlapkép: Elon Musk / Twitter


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló