Motor

Na, erre tényleg nem számítottunk

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.01.18 | 19:18

Elektromos rollerrel jön a Harley-Davidson.

A Harley-Davidson elég sok mindenben újít, ott az elektromos motor, amit nem tudunk hova tenni, de baromira kipróbálnánk. Idővel lehet ez is meg fog valósulni. Aztán készül a kicsi Harley a Benelliket is gyártó kínai gyárban.

Azonban, ezt sokan fogják szentségtörésnek gondolni, bár a gyárat nem hiszem, hogy annyira fogja érdekelni ez. Az a másik érdekesség, hogy sokan nem tudják de a gyár a hatvanas években egy Topper nevű 165ccm²-es robogót is gyártott. Leginkább az itthon abban az időben nálunk kapható Schwalbénak felelt meg, külsőleg.

Azonban az elmúlt évben bemutatott a gyár egy elektromos bringát, illetve egy elektromos mopedet, ami leginkább a most divatos chopper-rollerekre hajaz, némi nyitott csővázas robogószerűséggel. Voltak rajta ínyencségek, mint fordított első teleszkóp, cserélhető aksi, elviselhető hatótáv. Mindenki, de tényleg mindenki legyintett. Aztán robbant a bomba, ugyanis benyújtották egy villanyrobogó szabadalmi kérvényeit az EU-ban, és baromira úgy néz ki, hogy gyártósorra fogják küldeni.

Képek:Harley-Davidson


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.