Belföld

Orbán élő adásban omlott össze: „csak egy sületlenség, blabla”

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.19 | 11:28
  • trendindex: 4

Orbán a most lezárt reklámkampányát is fényezte pénteki rádióbeszédében.

A nemzeti konzultáció azt bizonyítja, hogy továbbra is erős ország, erős nemzet vagyunk, az üzenetet pedig meg fogják hallani Brüsszelben – mondta a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken Orbán Viktor fideszes miniszterelnök. A mély nemzeti gondolatok Magyarországon nagyon erősek.

A nemzeti konzultáció is azt bizonyítja,

hogy modern kor ide, tömegkommunikáció oda, elektronikus kütyük oda, azért mégiscsak a Hazám, hazám az a dal, amire minden magyar szív megmozdul, akármit is találna ki mérnökök. Ezért töltötték ki 1,5 millióan a nemzeti konzultációt a konyhaasztalon, mert fontosnak tartották.

Az országot

folyamatos gyűlöletkampányával réges-régen széttrancsírozó

fideszes szerint:

Míg a magyar nemzeti összetartozás ezer, addig a nyugat-európai egy-kétszáz évre tekint vissza. Mivel nincsenek körülöttünk rokonaink, az összetartozás, az életösztönök, a “mély nemzeti gondolatok Magyarországon nagyon erősek”, és ezt bizonyítja a nemzeti konzultáció is, amelyet másfél milliónál több ember töltött ki, “mivel úgy gondolták, hogy az ország szempontjából fontos” – mondta Orbán.

Ezer év után is megvan az összetartozás érzése, és ez óriási dolog. Attól, hogy magyar vagy, még le is kell tenni valamit az asztalra, de nem mindegy, hogy amit leteszel az asztalra, az összeadódik-e egy közös jövővé. Nálunk összeadódik.

Mit tud a Samsung idei csúcsmodellje? Nézz bele a videónkba és minden kiderül.

Hozzátette: amivel Brüsszelben előhozakodnak,

hogy miért nem adják ide a nekünk járó uniós pénzeket, mi a bajuk Magyarországgal, “az sületlenség, az csak egy blabla”.

A valódi probléma a migráció, a gender, meg a háború. De ezekben a kérdésekben nem tudunk engedni – jelentette ki a fideszes miniszterelnök, mivel  “ezek fontosabb kérdések, az életnek értékesebb részei, mint a pénz”.

El sem mentek a DK képviselői az Orbán-rezsimet elítélő EP-határozat szavazására


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.