Belföld

Percekkel Novák és Varga lemondása után máris beindult a fideszes propagandagépezet

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.11 | 10:18

Az új narratíva adja magát: "a jobboldalon a hibáknak következményeik vannak", míg a baloldal nyilvánvalóan pedofilok gyülekezete, Sorossal az élen.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója, Szánthó Miklós videót készített azonnal, Novák Katalin és Varga Judit lemondása után szinte percekkel. A friss anyagban kifejtette, hogy a magyar jobb- és baloldal közötti alapvető különbségek közé tartozik, hogy a jobboldalon a hibáknak és tetteknek következményei vannak, míg a baloldalon akár a bűnökért is dicséret jár.

Szánthó Miklós kiemelte, hogy a magyar jobboldalon olyan felelősségteljes politikusokat találunk, mint Novák Katalin (volt) köztársasági elnök és Varga Judit (volt) igazságügyi miniszter. Bár hibákat követnek el, a jobboldalon az ilyen cselekedeteknek következményei vannak. A baloldalon ezzel szemben természetes a bűnöket dicsérő attitűd, hiszen a baloldal “azzal a Daniel Cohn-Bendittel árult egy gyékényen, aki gyerekeket szexuálisan bántalmazott.”

Mit tud most a piac talált legjobb ár/érték arányú telefonja? Nézz bele a videóba és kiderül


 

Az Alapjogokért Központ vezetője kritizálta a “sorosista NGO-kat” is, amelyek szerinte érzékenyítést kezdeményeztek a melegek – vagyis szerinte a pedofília – iránt – vagyis a homoszexualitás és a pedofília összemosása máris tripla fordulatszámra kapcsolt.

Szánthó Miklós szerint Magyarország nem lehet olyan ország, ahol nincsenek következmények, és kijelentette, hogy a pedofília ellen “nincs mentség, nincs bocsánat, nincs kegyelem”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló