Belföld

Íme a videó, amin Orbán Viktor bicskei gyermekotthon p*dofil igazgatójával együtt látható!

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.21 | 10:48

Kellemetlen videó került elő.

Tompos Márton, a Momentum alelnöke, szerdán közzétett egy 2002-es videót a Facebook-oldalán, melyen Orbán Viktor látható, ahogy személyesen kampányol az Összefogás a Városért 2002 Egyesület mellett. A rendezvény Bicskén került megrendezésre az őszi önkormányzati választások előtt. Az egyesület listavezetője, V. János, a bicskei gyermekotthon akkori igazgatója, akit később a bíróság jogerősen nyolc év fegyházra és 8 év közügyektől eltiltásra ítélt szexuális bűncselekmények miatt.

A videón Orbán Viktor szavai mára különös áthallást nyernek, mivel a kormányfő akkor azt mondta:

“Ma a szabadságot elsősorban az fenyegeti, hogy megengedhetővé vált Magyarországon, hogy köztörvényes bűnözőket a választások után kihozzanak a börtönből.”

Tompos Márton a Facebook-posztjában felhívja a figyelmet arra, hogy V. Jánosnak zaklatási ügye volt az előző munkahelyén, amit a szervezetnél történt incidens miatt hagyott el. Azt állítja, hogy nem lett hivatalos bejelentés, csak egy szülő jelezte az esetet, és V. János inkább távozott csendben, hogy ne legyen ügy vagy botrány. Ezt követően helyezkedett el a bicskei gyermekotthonnál 1990-ben.

A videót Tompos a “fideszes kapcsolat” egyértelmű jeleként értelmezi, ezúttal már Orbán Viktorral összefüggésben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló